Victorian Christmas Craft

Posted by Jiky at 8:58 PM

Wednesday, October 14, 2009

Karácsony van kapcsolatban sok szórakozás és vidámság. Bár sok dísztárgyak elérhető a piacon, a viktoriánus napon belül, a legtöbb közülük kézzel készített. Victorian Karácsonyi kézműves tárja fel ez a szempont a hagyományos karácsonyi kézműves. Understanding viktoriánus karácsonyi kézműves szüksége van egy út lefelé történelem.

Rövid leírását, a karácsonyi díszek megtalálható a következők:
Kéményt Sweep

Ez a dísze volt az eredetét Németországban. Élvezetes volt a gyerekeknek. A kémény söprés volt furcsa típusú seprű, viselt csúcsos fehér kalapot és végrehajtott egy táska tele van jó.

Mazsolával és Nut Garland

A mazsolát és anya garland volt a különlegessége, a viktoriánus kor. The garland történt tűvel és erős szál. Az egyik mogyoró először áttört majd mazsolával és ily módon a garland véget ért. Általában, a fiú és a lány fogadta ezt girland megette a dió és mazsolát.


Kosarak Orange

A kis kosarakat tele voltak cukrozott narancs. Ez tette egy nagyon szép és egyedi díszítéssel.

Angol aranyozott dió

The aranyozott angol diófa volt az egyik ékessége kellett lennie lógott, míg a New Year's Day. Ezt néhány nappal előbb, és remek szórakozást a fiatalok és idősek egyaránt. Néha az üres dió használták mondani a szerencse a nép, amelyik kapja (az összes jó móka, semmi komoly.) Voltak más szórakoztató elképzeléseit is.

A fenti viktoriánus karácsonyi kézműves semmiképp sem teljes. A fajta a dolgok készült karácsonyra a nép otthon folytatja kábítás velünk ma is. További részleteket nem tarthatja a kapcsolatot a karácsony karneválok.

0 comments: