Wedding Favor Karácsonyi díszek

Posted by Jiky at 6:58 PM

Saturday, October 10, 2009

Esküvõtökrõl nap kellene lennie egy emlékezetes esemény az életedben. Esküvői megrendezett szezonban a karácsony a leginkább kívánt esemény egy ember életében. Jelenléte a szerelem és harmónia a levegő kívánja az újonnan házas élet fényes virágzó jövőt. A karácsonyi díszek vannak exkluzív esküvői ajándék tételek, amelyek a tartósított vendégei évekig jönni. A karácsonyi díszek esküvő szívességet emlékezteti őket az esküvő napján és az emlékek kapcsolódnak a napot.

Az esküvő szívességet dísz viseli el a hála bele a hozzátartozók számára emlékezve a különleges eseményt. Egy szívességet dísz ábrázolja a vatta időpontját és a párok név biztos, hogy dolgozzanak az emberek érdeklődésének felkeltése és elismerését.

* Egy kedves darab kis szív dísz viseli a lényeg a szerelem és az élénk piros színt kölcsönöz neki művészi izzás.

* Ínycsiklandozó csokoládé elhelyezett kerámia és üveg paletták vonzó ahhoz, hogy felhívjam a vendégek csodálatát.

* A karácsonyi esküvő kedvezmények bemutató viktoriánus minőségek jönnek vonzó dobozok mellett személyre szabott szalagot.

* Harisnya finom needle működik mikulásvirág, Télapó, hóembert, angyalokat tükrözik a hangulat a szezon.

* A képek a nyaralás téma a karácsonyi esküvő szívességet díszek felélénkül szellemében a vendégeket.

* A doboz hópehely csokoládék, hópehely kristályok, karácsonyfa a kártyabirtokosok és hópehely charms viseli a témája a karácsony és világosítja fel a szíve a vendégek rendelkezésére.

* Karácsonyi esküvő szívességek add tökéletes báját a különleges nap és kasztok a varázslatos átkot a vendégeket.

Mutasd be a vonzódás és szeretet a vendégeket a hangulatos darab karácsonyi esküvő szívességet dísztárgyak. Többet tudni a karácsonyi díszek esküvői szívességet látogassa oldalunkat karácsonyi karneválok.

0 comments: