Christmas Ornament Craft Projects

Posted by Jiky at 11:58 AM

Saturday, October 24, 2009

Karácsonyi díszek kell bemutatni. Ezek a szép, és jönnek a különböző formában, méretben és színekben. A karácsonyi díszek kapható minden üzletben és néhány vették a családok generációkon keresztül. Azonban a díszeket lehet otthon is. Itt leírjuk néhány karácsonyi dísz barkácsprojektekhez segíteni, hogy ilyen díszítőelemek otthon.

Az első a karácsonyi dísz barkácsprojektekhez a karácsonyi Candy Cane egér. Hogy ez aranyos karácsonyfa díszítés, meg kell darabka érezte, gyöngyök, kis édesség nád (a farok) kis pom poms (az orrát), hímzés fogselymet vagy fonalból (bajsza), a forró ragasztó. Ahhoz, hogy ez cukorka cukornád egér, vágott két kis darab a felt (alakú teardrops). Végezzük el a farkát használja a cukorka nád. A bot kell, kiáll a két darab, ha úgy érezte, szendvicset a cukornád között érzett. Győződjön meg az orr és a szem az egér segítségével a pom pom, és a gyöngyöket. Ragasszuk a bajuszát, és a fül. Ez a kézműves karácsonyi dísz projekt célja egy tökéletes ajándék is. Még egy karácsonykor és ezt az ajándékot, a barátok vagy rokonok.

Annak, hogy a Santa Hat dísz, szüksége lesz piros éreztem, pamut golyó-és optikai töltse ki, ragasztót szalagot. Ahhoz, hogy ez a hajó a projekt vágott háromszög a vörös éreztem. Hajtsa kúpos alakú. Vág egy kis darab szalag, nyakkendõ azt a tetején a kalapot. Ragasszuk a gyapot labda körül peremén a kalapot. Ez most már teljes. Csatlakozik a karácsonyi karneválok for more.

0 comments: