Vintage Christmas Crafts

Posted by Jiky at 1:58 PM

Wednesday, October 21, 2009

A karácsonyt ünnepelt oly sok évig, hogy úgy tűnik, örök. Az évszázadok során a karácsonyi díszek és a kézműipar nem fejlődött ki. Az évjárat Karácsonyi kézműves megfizethetetlen és nagyon szép.

Megpróbáljuk leírni néhány évjárat karácsonyi kézműves és azt is megpróbálja ás az oka az egyre ilyen díjas kollekcióhoz.

Az egyik az évjárat karácsonyi kézműves kollekcióhoz egy nagyon régi tálca "Believe

In The Magic ". Ez jellegét meghatározza egy évjárat Mikulás olvasó elé sorolja a fiúk és lányok a fény egy régi gyertyát, miközben a jobbján három régi játékok a fa alatt, egy mackó, egy hatalmas játék katona és egy hatalmas baba. Az egész koncepció a tálcát tette ilyen díjas gyűjthető. Van egy régi Mikulás. Ő volt faragott fából, és a 6 "cm magas. Minden részletet illetően is megjelent már nézett megtekintése. Az õ üdvözült mosollyal, ez a fából készült Mikulás öröm. Fehér angyal, karácsonyfa díszítés is egy finom mestermű. Ő minden fehér szárnyakkal és barna haj csillagok a szemét. A biztonsági rés az e kényes darab tesz neki elképesztő.

évjárat Karácsonyi kézműves nem állnak rendelkezésre olyan szabadon a piacon. Egyes családi kincseket és vették a család nemzedékek számára. Az évjárat karácsonyi díszeket használnak minden egyes évben a karácsonyi díszek. Jelentkezzen be a karácsonyi karneválok további információkért.

0 comments: