Karácsonyi Crochet Mesterségek

Posted by Jiky at 11:58 PM

Tuesday, October 20, 2009

Karácsony éppen akkor, amikor be kell adni kézzel készített ajándéktárgyak el szeretteiket. Horgolni a kedvencek a hölgyek a bel-és töltenek sok kellemes órát tesz horgolt működik. Bár van néhány nagyon jól neves üzletek, ahol az ilyen horgolt alkotások megvásárolhatók, soha semmi sem helyettesítheti az érezni egy kézzel készített cikkben.

Szóval mindannyian ott veszi fel a horgolótű, és menjen át a következő karácsonyi horgolás szakmában.



Christmas Bells

Szükséged lesz metál ezüst vagy arany fonál, horgolt E horgot, a Jingle Bell és ½ udvari keskeny piros szatén. Ez a jelenség meglehetősen egyszerű, és nem kell sok idő. De az ebből származó harang van egy szemet gyönyörködtető, és eltekintve azoktól díszítették a házat, akkor adható ajándék a szülők és nagyszülők.


Csirke Welcome

Ez a horgolt karácsonyi kézműves kissé bonyolult, és sok órát igényel a betegek horgolás kötés. Hogy ez csirkét szívesen szüksége lesz piros szív szuper megmentő 4 rétegű tömeg fésűs fonal fehér, Painted Desert, burgundi-vörös, méz arany-és egy darabka fekete. Önnek is szüksége horgolt horog, ¾ "fa leveleit szívesen varázslat, merev műanyag vásznon, bordó akril festék, 1" műanyag gyűrű a függesztő, Aleene Designer's modortalan Ragasztó, festék-ecset-és kárpit tűt. Miután a csirke, használja a tűt, és puha gobelin fehér színű fonal, 1 varrni "műanyag gyűrű a lap tetejére vissza akasztható.

0 comments: