White Christmas Lights

Posted by Jiky at 7:58 AM

Friday, September 18, 2009

Karácsonyi fények amikor azt díszítő házak, kereskedelmi épületek és a karácsonyfa, hogy az egész légkör nézel és vonzó. Számos fajtája karácsonyi fények könnyen elérhető a piacon karácsonykor. Az egyik ilyen karácsonyi fények a White Christmas Fények hogy szerves része a karácsonyi ünnepek.

A karácsonyi díszek nélkül nem lenne teljes a fehér karácsonyi fények. Morfium Jégcsap Lights egyfajta White Christmas fény áll, 150 könnyű szálak gördült be egy. Egy szál magában foglalja a könnyű, világos hagymák, míg a másik szál a fagyos fehér izzók. A fehér karácsony fényében csábít mindenkit, mint a két területet világít felváltva létre vakító fényt kijelzőn. A fehér Karácsony fény sebesség vezérlő csatolt hozzá, amellyel a fények elforgatható váltakozva. A sebesség a forgás teljesen attól függ, aki használja ezt a White Christmas fény. Ezek a fények nézd vonzóbb, amikor lógott kívül otthon vagy a bokrok közé, és még végig a korlát. The Icicle Morphing fények is lehet fektetni ajtók és a falak mentén is.

A másik típusú White Christmas Lights a C-7and C-9 Lights és a fehér gyertyákat. A megvilágított fehér gyertyákat szimbolikus születésének Jézus Krisztus. csakúgy, mint a fény ereje hogy Krisztus vezette az embereket a helyes út. Tudjon meg többet a karácsonyi fények White Christmas karneválok.

0 comments: