Hong Kong Christmas Party

Posted by Jiky at 4:58 PM

Tuesday, September 29, 2009

A karácsonyt ünneplik világszerte nagy örömmel és lelkesedéssel. Karácsony van a remek alkalom, hogy egy karácsonyi partin. Az egyes országok saját szokások és hagyományok karácsonykor.
A karácsonyi party Hong Kong ünnepeljük minden móka nagy élelmiszer szórakoztató játékok, amelyek rengeteg szórakozási lehetőséget. Karácsony arról szól, a szórakozás és élvezi és ugyanarra a szórakozás a korábbi Hongkongban.
Hong Kong található délkeleti partján kína ünnepli a karácsonyi ünnepekre sok izgalom. A Hong Kong karácsonyi party van jelölve karácsonyi díszek, hangversenyek, karácsonyi énekeket és sok-sok szórakoztató. A központi üzleti negyede a fényes karácsonyfát, amely gyönyörűen díszített. Az épületek állvány két oldalán a kikötő egyszerűen utánozhatatlan.

Hong Kong is híres Ünnepi kerámia mini bögre és plüss háziállat és fél Popper. Ezek lehet csomagolni szép és színes papírok és adható Karácsonyi ajándékok a karácsonyi feleket. Karácsonyi ajándékok egy részét a karácsonyi ünnepek Hongkongban.
A hongkongi karácsonyi felek maradna hiányos nélkül a karácsonyi ajándékokat és karácsonyi recepteket.

Ínycsiklandozó karácsonyi recepteket is felkészültek a karácsonyi partin Hongkongban. Az emberek Hong Kong használat babcsíra való főzés.

Van egy ünnepi nézz a teljes várost ember ünnep hangulatát élvező őrület, amely továbbra is a november végén, míg a december első hetében. Hong Kong valóban különleges helyet kell folyamán karácsonyi ünnepek. Szóval ez egy csodálatos karácsonyi idő Karácsony ünneplő Hong Kong és ne felejtsd el, ha valaki egy különleges, a karácsonyi parti, Hong Kongban.

0 comments: