Christmas Tree Party

Posted by Jiky at 5:58 AM

Monday, September 28, 2009

A különböző témákat, hogy a karácsonyi fél lehet, karácsonyfa Party egyedülálló a maga módján. Képzeljük csak el a buli helyszínét tele karácsonyfák és minden díszített jól karácsonyfadíszek.
Te biztosan úgy érzi, hogy elérte, hogy a karácsonyfa farm. És akkor minden fantáziák tűnik káprázatos körülötted a Christmas Tree fél.

"A Christmas Tree fél" is egy film karácsony, amit már hallhattunk 1897-ben. A film utolsó a Mikulás-sorozat. The storyboard a film jár Mikulás maga forgalmazza az ajándék a karácsonyfa. The fond szülők segítsek neki, míg a gyerekek jól érezzék magukat a végsőkig.

Az az elképzelés, amelynek Christmas Tree párt lenne az ideális módja annak emlékére születésének Jézus Krisztus mellett fenn kell tartani a hagyományokat a karácsony. Itt van néhány tipp, hogy az lenne a karácsonyfa fél igazán dédelgetett pillanat:

* Tedd mindenféle karácsonyfák a párt helyszíne. Legyen szó akár a műfenyőfákat vagy valós is, olyan karácsonyfát, hogy a zöld tükrözni fogja a szerves karácsonyi hagyományokat.
* A tökéletes keveréke alumínium karácsonyfák a különböző színek lehetővé teszi majd a egy egzotikus színárnyalat a fák, és ékesíti a karácsonyfát fél.
* Díszítsd minden karácsonyfa különböző témákban. Christmas Tree téma dekoráció növelné fajtát, a Christmas Tree Párt és a meghívottak nem érzik a monotónia, mivel csak a karácsonyfák lennének mindenfelé.
* Még a terv, hogy terjesszen a karácsonyfák nem a párt helyszín, vagy a bejáratnál.
* A karácsonyfák nézne hiányos ajándékok nélkül, ezért ne felejtsd el, hogy tartani halom szépen becsomagolt ajándék csomag minden egyes Christmas Tree.
* Megszervezése a karácsonyfa Party viszonylag drága ötlet, mint sok karácsonyfák meg lehet vásárolni, de ha még mindig szeretnéd, hogy ezt a tudással és tapasztalatokkal gazdagítja majd dolgozni a párt egy közösség.

0 comments: