The Sims 2 Christmas Party Pack

Posted by Jiky at 8:58 PM

Wednesday, September 30, 2009

The Sims 2 Karácsonyi party csomag egy csomag, mely tartalmazza mint 40 új karácsonyi tematikus elemeket. Ezek a tételek a karácsonyi Sims 2 karácsonyi party pack biztosan hogy az egyik hogy megünnepeljék a karácsonyt stílusban.
A játékok, amelyek a Sims 2 Karácsonyi party csomag egyszerűen tökéletes fognak játszani a karácsony.

A játékosok a játék a Sims 2 karácsonyi party csomagolás minden kicsit élvezze a játékot a felfelé és a nehézségekkel való simek életét, a nagy dolgok, mint a szerelem, az építőiparban és díszítő otthonaikat a dolgok, mint például az emlékezetes szállt meg a család az első karácsonyfa és a fogadó a karácsonyi vacsora is hétköznapi részletek, mint a pizza vagy megrendelés rögzítéséről a WC humoros és szórakoztató.

The Sims 2 karácsonyi party csomag biztosan az a legszórakoztatóbb a karácsonyi partin. Az ember ruhát fel a Sims, mint Santa, amely lehetővé tenné, hogy találkozott az érkezés karácsonykor.

Az ünnepi hangulat lehet hozzáadni a Sims házban különböző karácsonyi dekorációk, mint a karácsonyi harisnya, hóembert, karácsonyi koszorúk és a téli tematikus festmények.

A külső-ház lehet díszített karácsonyi fényeket. The gyep lehet díszített hóembert, és a Santa Claus. Ízletes karácsonyi ünnep lehet készíteni, és szolgálja az egész családnak. A gyerekek és a felnőttek körében biztosan élvezni az összes elemet, amelyek ott a Sims 2 Karácsonyi party csomag.

Bejutni a karácsonyi ünnepeket szellem Sims 2 Karácsonyi party csomag. Jelenleg 40 új elem ebben a karácsonyi party csomag. Tehát díszítik a ház szolgál egy különleges ünnepi karácsonyi vacsora és a tapasztalatok A Mikulás érkezését a karácsony.

0 comments: