Karácsony felek at Home

Posted by Jiky at 4:58 AM

Saturday, September 19, 2009

Olyan sokan, akik inkább otthon maradni a téli napnyugta gyakori, mint a "karácsonyi fél". Nem, ők nem "szélhámosok". Ez csak a semmiről beszélgetni, akikkel nem igazán tudják, és valószínűleg nem fogja látni szintén nem hogyan szeretné tölteni a drága nyaralást.
Ismerje meg a házi szárnyasok karácsonyi karneválok karácsonyi felek otthon.

Ha megnyerő több baráti társaságok, terv a párt a hétvégén. Hívja meg barátait több mint munka péntek este, környékén barátok szombat este, és egyházi barátai a vasárnap délután. Amint minden tervezett, akkor képesnek kell lennie your Lengyel ezüst, tiszta a ház, válasszon nyaralás gardrób, üzlet your élelmiszerbolt, és előkészíti az ételt. Ön képes lesz használni ugyanazt a menüt, ugyanazon ételek, dekorációk ugyanaz, és ugyanazt a ruhát viselnek az összes fél. Távolságmérő fél környék azt jelenti, minden díszített házak alatt egy témát. Egyben az angyalok, az egyik mikulások, egy cukorkát bot. A szombat után hálaadó, tervezni a környék párt körül díszítés. Chart egyszerű villásreggeli mellett kérdezés mindenki hozzájárul valamit az ünnep, és töltik a nap "szomszéd szomszédja segít" szerzés a dekorációk kiszerelve.
Loving nézni szép karácsonyi fények, aki igazán szereti a munkát kiszerelése az ünnep fények? Vázlat egy egyszerű párt baráti összehangoltan hogy segítsék egymást a feladatot. Készítsünk egy kiadós kanna chili vagy leves, ajánlat kérges pék-és meleg katedrálist. Akkor megy a lakóhely és a haza-hoz kap a díszítések ki. Tervezem, hogy elmegyek egy csoportot nyaralni filmet vagy új release. Rendelheti meg valakit, hogy az összes jegy megvásárlása előtt jól idő. Minden vendég, vagy pár kellene hozni egy része az ünnep, mint a sütésre, saláta vagy desszert. Élvezni, amit mindenki járt, aztán le lehet vonni a show. Az összes részleteit karácsonyi felek otthon, bejelentkezni a karácsonyi karneválok.

0 comments: