Kültéri Christmas Fény Dekorációk

Posted by Jiky at 4:58 PM

Tuesday, September 15, 2009

Kültéri Karácsonyi Light dekoráció díszes otthoni vagy irodai színes fénnyel megvilágított kijelzőről. Ez fokozza szépségét, a karácsonyi díszek ezekkel a kültéri lámpák. Kültéri dekoráció Karácsonyi fény használata, a szabadban lévő megjeleníti. C7 C9 az eredeti szabadtéri karácsonyi fény. Ezek a fények találhatók széles skáláját izzó színekben és textúrák vannak leginkább alkalmas garázs és a ház vagy akár örökzöld fák.

Típusú Outdoor karácsonyi Fény Dekorációk
Vannak számos szabadtéri karácsonyi díszek fény áll rendelkezésre a piacon. Választhat, karácsonyi string kültéri világítás szabadtéri karácsonyi fény szobrok függően íze. Ezek a fények létrehozni egy csillogó meseország az Ön családjával és barátaival. Mini karácsonyi LED melyek alkalmasabbak a fedélzetre fel a lombhullató fák és cserjék. Egyensúlyi vagy üldöz kötél fények ideálisak ablakok, korlátok és épület körvonalai. Nettó fények takaró bokrok és fák miatt vonzó, míg a reflektorokkal kiemelik őket. Fények jégcsap lógott a tető ereszcsatorna, korlátokkal vagy kerítés. Ezeket a villogó képes létrehozni az illúziót olvadnak a jégcsapok. C7 LED világítás és a LED világítás kötél a népszerű Outdoor karácsonyi dekoráció Light.

Széles körű animációs fények kijelzők is rendelkezésre állnak. Használhatja animált vonat fényt jeleníti meg vagy animált kijelző Santa valamint rénszarvas alatt karácsonykor. Néhány más animációs fények kijelzők közé tartoznak a hóembert, és az animált animált angyal.

Kültéri karácsonyi díszek light


Néhány kizárólagos szabadtéri karácsonyi díszek figyelembevételével a következők:

Topiaries, sziluettek és motívumok - Giant topiaries (leképező szarvasok és medvék) sziluettek és motívumok ragyog fényes miniatűr fényeket.

Starlight Stakes és gömbök - Miniatűr fények minden téren tükrözi többszörös csillagok.

Kereskedelmi Pole Lights - Kereskedelmi pole szerelvény, animált kijelzők és bannerek díszít városi utcák, parkok, és az építési betűtípusokat.

Fa Topper Angels - Angyalok miután akril szárnyait, és égő gyertyák kezébe kerüljenek a karácsonyfa tetején.

Pre-Világító Sierra koszorúk: Ezek a fények alkalmasak kigyullad bármilyen fajtájú fákat. Ezek a fények nem csak buja, hanem tartós.

A lehetőségek a szabadtéri karácsonyi díszek könnyű végtelenek. Tehát megy előre és a könnyű ezt a karácsonyt karácsonyi karneválok.

0 comments: