Karácsonyi Party

Posted by Jiky at 2:58 PM

Friday, September 18, 2009

Karácsony az idő, szórakozás, társasági élet és persze a karácsonyi feleknek. Karácsonyi Party is szervez egy templomba, családi, iskola, egy vállalat vagy egy szervezet. Bárki, szervezi a Karácsonyi Party, ez általában jellemzi dal, a tánc, játék és verseny. Bár a gyermekek és felnőttek egyaránt élvezhetik a vakáció, de van egy különbség az eltérő jellege a felek tartott minden.
Karácsonyi Party for Children
Téma pártok ideális a gyerekeknek. Például, Xmas édesség föld témája lehet egy jó ötlet a gyermekek karácsonyi partin. A gyerekek is öltözött édességek létrehozni édes hangulat!

A fény témát is fel lehet használni a gyermekek karácsonyi partin. Az egész házban lehet díszített színes villanyfények előtt a gyermek pedig a párt életében.

A torony az ajándékok is jó ötlet. Candies hozott dobozok kötni alkot torony, amely felhasználható asztali díszek.

Karácsonyi Party Games for Children
Játékok és tevékenységek szerves részét képezi a gyermekek karácsonyi partin. Nagyon sok innovatív ötletek van szükség annak érdekében ezeket a játékokat és tevékenységeket izgalmas
: Gift Wrap A gyermekeket meg kell felosztani csapatok. A becsomagolt díszdoboz kap minden egyes csapatok. Ők is részesülnek, csomagolópapír lapot minden egyes csapat tagjai, ragasztó és szalag. A tételek kerülnek az asztalra vagy a földre egy ajándék wrap állomás. A játék során a játékos el kell futtatni az ajándékot betakar állomás Csomagolja az ajándékot, Újratördelés, és fuss vissza a tag egy másik csapat tagja. A csapat, amelynek minden tagja betakar az ajándék mások előtt, nyer.

Keresse meg a lovas

A gyerekek meg kell ülni a körbe. Az egyik közülük bekötött szemmel. Egy másik gyerek kap a szánon. The bekötött szemmel gyermek kap három találgatások nevezni a gyermeket, aki rendelkezik a szán. A gyermek a szán majd bekötött szemmel legközelebb.

Át a parcella

A traditional game of England, itt úgy kezeli, mint a karácsonyi édesség, csokoládé, radírok vannak csomagolva egy kis doboz és csomagolják. Aztán a doboz van csomagolva egy nagyobb doboz. Ezt újra és újra, amíg többrétegű csomagolás hoztak létre. Aztán mindenki ül körben és bár a karácsonyi zenét játszanak, a csomag halad körül az egyik játékos a másikra. Amint a zene leáll, a játékos tartja a csomag unwraps egy réteg. Aztán a zene kezdődik újra. Ahogy az utolsó réteg csomagolatlan, az bánik forgalmazzák.

Keresse meg a karácsonyi Star

Mind a gyerekek kérik, hogy szoros a karácsonyi csillag. A gyerekek, majd elviszi egy másik szobába, miközben a csillagokat különböző rejtett helyeken az egykori szoba. Akkor a gyerekeknek meg kell találnia a csillagokat.

Hógolyó futam

Styrofoam golyók, vagy golyó fehér sóvárog, kanál és ujjatlan használják ezt a játékot. A gyerekek vannak osztva csapatok. Módjára váltóverseny, minden játékos felteszi a egyujjas és fajok a másik oldalon a szoba egyensúlyban tartása mellett a "hógolyó"-ra egy kanalat. Az a játékos, eldobja a hógolyót egy vödröt, és visszatér a csapat. The mitten azután eljuttatnak az a következő játékoshoz. Első csapat, hogy befejezi a versenyt nyer.

Karácsonyi Party a felnőttek kiváltsága Company és a karácsonyi élelmiszerek közé tetején kedvenceket, amikor a nagyok tervezni a karácsonyi partin. Karácsonyi kvíz és karácsonyi dalokat is népszerűek lehetőségek a felnőttek karácsonyi partin. Tekintettel arra, hogy a nagyok talán, mint ajándékok, mint a gyerekeket, ajándéktárgyak mindig szerves részét képezik a felnõttek karácsonyi partin is. A felnőtt-UPS szórakoztatják magukat különböző programokkal egy karácsonyi partin.

Ajándék Játék

Ebben a játékban, hogy mindenkinek van egy ajándékot. Az ajándékok tartják az asztalra. Mind a vendégek, majd a tekercsek a kocka fordulni. Ha a kocka tekercs hat, a vendég, aki hengerelt a kocka lehetősége van választani egy ajándékot az asztaltól, és vedd el. Húsz perc után, mindenki megtarthatta saját ajándékát.

Igaz vagy hamis

Mind a vendégek mondja három emelet. Csak az egyik történet igaz. Mások azt kitalálni, melyik az igazi történet. Kapcsolódó történeteket karácsonyi kell előnyben részesíteni, szem előtt tartva az alkalmat.

Találd meg a Song
CD-k vagy karácsonyi zenét az internetről letöltött játsszák öt másodpercig. A vendégek már kitalálni a helyes címet a karácsonyi dalt, amit játszott.

Karácsonyi Party FoodMouth öntözés élelmiszer tételek formájában egy nagy attrakciója a karácsonyi partin. Italok Előételek, főétel a desszert, az összes jelentős szerepet játszanak abban, hogy a karácsonyi Party emlékezetes. Az étel és ital kell, természetesen, gyufa ízét a vendégek rendelkezésére.

Drink for Christmas Party

Italokat és snack az első dolog felajánlotta, hogy egy vendég egy karácsonyi partin. Tea, kávé, üdítők, limonádé és az alkoholtartalmú italok esetében is kell kézbesíteni függően Részlet a vendégek rendelkezésére.

Előételek for Christmas Party

Után a vendégek játszottak a karácsonyi játékok, és még táncoltunk egy kicsit a dallam a karácsonyi zene, eljön az idő az iratok előételek and leves. Legalább két fajta leves és két vagy három fajtának a előételek lehet kézbesíteni az alkalomra. Népszerű választások az osztriga, a garnélarák, csirkecomb, töltött gombával, sajttal felfújja.

Main Course for Christmas Party

Itt a közkedvelt étel a bárány, sült bab, burgonya serpenyőben, grillezett csirke, hideg szendvicsek, stb

Desszert for Christmas Party apróság puding, almás pite, csokoládé mousse, fahéj szarvasgomba a népszerű döntéseket. Választhatja a két vagy három ilyen-ban a karácsonyi menü.

Karácsonyi Party PlanningChristmas Party tervezés is kiderülhet, hogy nem egy nagy vállalkozás, kivéve, ha a tervezett megfelelően jó előre. Ha egyszer úgy dönt, hogy dobjon egy karácsonyi parti, először úgy, méretét az a fél, hogy milyen nagy szeretnél vele lenni. Legyen szó felet kiszolgálta az élelmiszer-és DJ vagy egy szoros baráti az, amit el kell döntenie, először. Ezután készíts egy vendég listán. Most kell eldöntenünk, hogy a menüben. Ezt követően meg kell küldeni meghívót a vendégek. Most kell koncentrálni díszítő party helyszíne. A fél nap, miután az élelmiszer és ital készen állnak, a virágok elrendezni és táblázatok, akkor meg kell fény a gyertyák és megereszt egy karácsonyi zene elõtt a vendégek érkeznek. Akkor sok-sok szórakozást!


Karácsonyi Party

* Karácsonyi Pajamas Party
* Karácsonyi felek otthon
* Christmas Party tevékenység
* Christmas Party Around the World
* Karácsonyi Party Catering
* Christmas Party Centerpieces
* Karácsonyi Party Jelmez
* Karácsonyi Party Dancing
* Christmas Party Decorating Ötletek
* Karácsonyi Party dekoráció
* Karácsonyi Party Drinks
* Karácsonyi Party Dublin
* Karácsonyi Party Szórakozás
* Karácsonyi Party Food
* Karácsonyi Party Fun
* Fél játékokon
* Karácsonyi Party Gifts
* Karácsonyi Party Hat
* Karácsonyi Party ötletek
* Christmas Party Meghívó
* Christmas Party Meghívók
* Christmas Party for Kids
* Karácsonyi Party Music
* Christmas Party Fotós



* Karácsonyi Party Fotók
* Karácsonyi Party Planner
* Karácsonyi Party Planning
* Karácsonyi Party Posing
* Karácsonyi Party Receptek
* Karácsonyi Party Supply
* Karácsonyi Party Témák
* Karácsonyi Party Helyszínek
* Christmas Tree Party
* Karácsonyi Work Party
* Cég Christmas Party ötletek
* Corporate Christmas Party
* Corporate Christmas Party Photographer
* Hongkong Christmas Party
* Milton Keynes Christmas Party
* Office Christmas fél
* Iskola Karácsony felek
* Sims 2 Christmas Party Pack
* Modortalan Christmas Party
* Thomas Christmas Party
* Vancouver Christmas Party Szórakozás
* Christmas Party NYC
* Christmas Party csomagok

0 comments: