Karácsonyi villanykörte

Posted by Jiky at 1:58 PM

Wednesday, September 2, 2009

Karácsonyi izzók használnak széles körben a karácsonyi szezon. A lámpák használata is változatos. Hozzá vannak szokva, hogy kigyullad a házak, az üzleti intézmények, egyházak és kórházak. Más nyilvános helyeken, mint a bevásárló központokban vannak világítva is. A karácsonyi fények előállításuk egy speciális technikával, és tart sokáig.

Karácsonyi izzók vannak LED-es izzók. LED (fénykibocsátó dióda) hagymák rendkívül modern, saját gyártmány, nem használnak transzformátor. Tették azokat a kis félvezető chipek. Karácsonyi izzók piros, zöld, kék vagy fehér, a színek kapcsolódó karácsonyt. Karácsonyi izzók a narancs, lila, citromsárga, rozsda állnak rendelkezésre, de úgy tűnik, hogy kevésbé népszerű. Karácsonyi izzók vannak különböző típusú. Tágabb értelemben, esnek a következő kategóriákban:

* C6 LED izzó

* C7 LED izzó

* C9 LED izzó

* LED kötelet villanyégő

* LED string villanykörte



Kis LED-es izzók használják a karácsonyfák, miközben valamivel nagyobb C7-C9 használják elsősorban a kültéri dekorációk.

Mikor beszélünk díszítésének a ház vagy a karácsonyfa karácsonyi izzók, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kötelet, és string fények. Ezek használható elhagyni és nézz nagyon csinos. Ahhoz, hogy egy fényes karácsony, bejelentkezni a karácsonyi karneválok.

0 comments: