Receptek Party

Posted by Jiky at 1:58 AM

Sunday, September 27, 2009

A karácsony egyik vidám és nagy alkalmakkor. Mindenki szereti az ínycsiklandozó karácsonyi party recepteket. Az emberek szerte a világon szakács finom karácsonyi party recepteket.

Tippek és ötletek a karácsonyi Party Receptek


* Christmas Punch

Összetevőkről
Szükséged lesz 1 liter ananászlé, 1 pkg (2 qt) Mész-Kool-támogatás, 1 qt mész a gyökereket és a 2 Qts a gyömbér sört.Módszer kidolgozása
Szerezz egy ütés tálba, és adjunk hozzá Kool-Aid rá. Keverjük össze, és alaposan keverjük össze. Most, pour ananászlé. Növelése íz, hozzá kell adnia kanálnyi sörbet tálalás elõtt. Mix gyömbér. Ön is hozzá málna-Kool-támogatás és a sörbet hogy egy piros ütést.
o Wild Turkey Candy
Összetevőkről
Lesz szüksége ¼ csésze vaj, 1 / A vadon élő 3 csésze Törökország Bourbon £ 1 porított cukor, 1 zacskó chips és a csokoládé 1 zacskó pekándió.

Módszer kidolgozása
Kap egy tálba, és adjunk hozzá vajat, cukrot és a whiskyt. Jól keverjük össze őket, amíg el nem válnak merev. Hely csokoládé chipek belsejében mikrohullámú és olvasszuk őket. Keverjük össze jól. Most, hogy ovális formájú vadpulyka a gördülő őket. Pekándió kell elhelyezni mindkét oldalán a labdát. Keskenyebb oldalán kell meríteni a csokoládé. Make körülbelül 100 darab tálaljuk.

0 comments: