Karácsonyi fények a Yard

Posted by Jiky at 4:58 AM

Saturday, September 5, 2009

Karácsonyi fények a gyár közé kötelet lámpa, mini lámpa, LED világítás, nettó fények, jégcsap fények és inkább. Kötél fények álló világos, több színben ideális világítja meg a fedélzet vagy a terasz, és körvonalazzák az ajtókat és ablakokat. LED Rope lámpák energiatakarékos és teremt szinte semmilyen hőt.

Kötél fények is képezi díszítő motívumokat, mint ugró rénszarvas, hóember és ujjatlan, sállal és kalapját, trombitás angyal, Mária térdelt, Santa, szán és bemutatja és Teddy vegye állomány.

Nettó lámpák nagy részére takaróanyag bokrok és fák egy udvaron. Jégcsap fények lemásolni megjelenésének jégcsapok lóg a fencings. Nekik van villogó képességek megteremtése az illúziót, hogy a jégcsapok olvadnak. Mini karácsonyi LED melyek alkalmasabbak a fedélzetre fel a lombhullató fák és cserjék. Reflektorok használják kiemelni fák és egyéb díszítések egy udvarban. Pole Szobor használják sorakoznak a határok egy udvaron.

Vannak bőven animációs és kereskedelmi lámpák, add, hogy a szép karácsonyi fények a gyár számára. Siesta férfi udvari fény-, kis pálmafa udvari fény-, kis édesség cukornád udvari fény, animált integetett Santa udvari fény-és üdülési ív udvari fények, csak hogy néhányat említsek.

0 comments: