Christmas Show Lights

Posted by Jiky at 9:58 AM

Tuesday, September 8, 2009

Látogatók eltöltenek egy nagy pénzösszeg a mesterséges karácsonyi fények, mint mindenki szeretné díszíteni otthonát, valamint a karácsonyfa a legjobb minőségű lámpák, amelyek kapható a boltokban idején a karácsonyi ünnep.

Ezek a fények megjelenik a piacon a különböző formák és színek. Elsősorban az üzletek, hogy tegye a Christmas Show Fények kijelző vonzza a vevő figyelmét.

A karácsonyi Show Fények, amely a boltok kijelző, magában foglalja a kivilágított karácsonyfa Világító pálmafák, amelyek mindegyikét lehet helyezni a pázsiton a ház. Ezek az égő fák is fokozza a szintet díszítéssel. Kivilágított Candy Cane, Betlehem Star, előre megvilágított hóember lehet használni díszíti a külsejét a ház. Mindezek a dolgok lehet elhelyezni a házon kívül, vagy a tető a házak. A kivilágított Ginger kenyér házat el lehet helyezni a házban, hogy fokozzák a díszítéssel.

Building Front Mounts lehet beállítani az első épület míg óriás szobrok különböző formájú és méretű készült, különböző színű, amely a piacon elérhető lehet használni díszítő szabadtéri, valamint a zárt térben, a ház.

0 comments: