Christmas Light Szobrok

Posted by Jiky at 8:58 PM

Wednesday, September 2, 2009

Karácsonyi fény szobrok lámpákat szerelnek keretek fémből vagy műanyagból. A hagyomány a karácsonyi fény Szobrok kezdődött világítás utcákon, a lengyelek és lampposts a C7 izzók. A kisebb miniatűr könnyű szobrokat használt lakások.

Nyilvános megjeleníti a leginkább használnak nagy könnyű szobrok. Jönnek a műanyag lap támogatását és a különleges minták. Legújabb formája szobor fények megjelenő holografikus lézeres hátlap minőségi grafikákkal. Még mindig a fő formája a nyilvános megjelenik Gatlinburg és galamb Forge-ben Tennessee-ben.

Néhány népszerű karácsonyi Light szobrok a következők:

Kivilágított Hópelyhek és csillagok A csillagok árad neon, mint a fényben ragyogó kötél fények csatolt alumínium porszórt keret.


Kötél light szobrok Bright kötél fényében szobrok a hópelyhek, cukrot a cukornád, a karácsonyfa, angyal, galamb, Karácsony socking, dísz és harangok.

ERESKEDELMI épület és park kijelző világítása szobrok - Giant koszorúk és karácsonyfák, animált pole tartók kereskedelmi képernyőkön.

Giant műkertészet szobrok Angyalok, medve, rénszarvas and hintaló megjelenítésére kívül pázsit és könnyű mutatja.

Santa Claus és szán Nagy karácsonyi Santa and szán készült sokszínû tartós kötél fények csatolni nem rozsdásodik alumínium keret.

Vonat motívum az animált füst és a kerekek Animált vonat borítva, teljes méretű kötéllel fény motívumok elkápráztatja a karácsonyi gyárnak.

További információk a karácsonyi fény szobrok megy végig az oldalakat a karácsonyi karneválok.

0 comments: