Mesterségek a karácsonyi fények

Posted by Jiky at 7:58 AM

Friday, September 11, 2009

Karácsonyi kézműves karácsonyi dekoráció fény kitölteni egy csodálatos kijelző.

Rövid mini könnyű halmazokat kiválóan alkalmas vízi díszítmények. Mini fények lehetnek rájuk vésett díszítés. Van Beltéri karácsonyi éjszakai fények használnak a beltéri jelenik meg.

Mini fények a legkedveltebb is. Ők találtak egy hatalmas tömb más formatervezési mintákkal, kezdve a magyal bogyók és poinsettias a Star alakú Santas és vezetékes háló hópelyhek. Kötél fények és üvegszálas világítás is használnak a gyönyörű és motívumokkal.

Néhány exkluzív karácsonyi fény mesterségek közé tartozik:

Topiaries, sziluettek és motívumok Giant topiaries (osztódónak szarvas és medve) sziluettek és motívumok ragyog fényes miniatűr fényeket.

Play light karácsonyfák - A fények készült gumifa elmegy. Vannak kézműves virágok mellékelt lánccal fények. Kapcsolva, akkor lesz egy fantasztikus fénnyel megvilágított kijelzőről a különleges karácsonyi alkalom.

Holografikus Rudolph The Rudolf készült holografikus anyagot, ami nem fix a fehér festett huzal keretben. Úgy néz ki, csodálatos, amikor díszített színes mini fények.

Jingle Bell karácsonyi fények jeleníti meg a zöld Clapper - Ezek az egyedi karácsonyi fények Bell 200 tiszta fények. A harang harang nyelve van a zöld fények. A harang kültéri dekoráció fény megállapított határidő 8 különböző mozgás beállításokat, ami lehetőséget teremt a különböző világító sorozatok hozza sok szórakozás a fesztiválokon.

0 comments: