Karácsonyi Party Zene

Posted by Jiky at 7:58 AM

Friday, September 25, 2009

Rázza a lábát a Hanuka karácsonyi karneválok tájékoztatást nyújtó Christmas Party Zene. Elvégre, zene, az étel a szerelem! Öltenek, hogy Dolly Parton csapat fel Kenny Rogers a Once upon a karácsonyt. Track lista I Believe In Santa Claus, Winter Wonderland / lovas Ride, Christmas Without You, Christmas Song (Gesztenye roston On An Open Fire),
Christmas To Remember, With Bells On, Silent Night, Greatest Gift of All, White Christmas és a Once Upon A Christmas.

Dolly írta öt a dalok, különösen az album és a többi is eredeti. I Believe in Santa Claus, és a harangok on a könnyelmű, up-tempo dalokat. Christmas Without You egy éleslátó dalt vágy. A Christmas to Remember szintén élénk sírni. Once Upon a karácsony keverőbaba dalt Jézus születését. A legnagyobb ajándék az összes egy szép romantikus ballada. Hello Children Everywhere - Sing A Long Christmas Party album egy összeállítás különböző művészek keretében készült az EMI-Gold címkét. Ez tartalmazza a régi jó számokat, mint a Twelve Days Of Christmas, Rudolph The Red orrú rénszarvas, a Santa Claus Is Coming To Town, All I Want For Christmas (Is My Two Front Teeth), Jingle Bells, Frosty a hóember, When Santa Got Stuck Up a kéménybe, Silent Night és a trojka, köztük számos más kedvencek.
További ünnepi dallamok, ott van az Ultimate Christmas Party by Jive Bunny, Karaoke Karácsony, egyet pedig Baubles, a másik a New World Orchestra és még sok más közül lehet választani. Megtudni, karácsonyi karneválok Christmas Party Zene.

0 comments: