Office Karácsonyi felek

Posted by Jiky at 6:58 AM

Wednesday, September 30, 2009

Why tartalék minden to-dos a haza? Megengedhet magának a bash a karácsonyi karneválok Hivatal karácsonyi felek olyan benyomást, az a főnök! Egy iroda Christmas Party aligha valószínű, hogy egy hivatalos ügy.
Név E Logos: "Menj már számos magazinok és Szimbólum kivágott hirdetés. Paszta minden a fehér oldalán egy kártya, és mindenki megy körbe a szobában egy válasz lap és megpróbálják azonosítani mivel számos, a szimbólumok lehetséges.

A "Ki vagyok én?" játék, válasszon egy kategóriát, mint a rajzfilmfigurák, filmsztárok, zöldségek, stb Pin nevét egy ilyen tételek hátoldalán minden vendég, mint megérkeznek. Mondja el kollégái hogy ezeket meg kell találni, ki őket a kérdezés más emberek segítségét. A szabályok a következők: kérdezze igen vagy nem kérdésekkel csak igen vagy nem válaszokat, nem pedig távolítsa el a saját nevét tag felfedezni. Ha azt kérdezik, aki segít kideríteni személyazonosságát.

A társulási Game előírja a következőket kell helyezni az asztalon: naptár, a levelet "K", a mérkőzés egy üveg víz, egy üveg édességek, fogkefe, korsó, gyertya, só, Fork, rajzszögek, Buttercup, a levél "N", bélyegző, kocka, egy tál szennyeződést, Iron. Amikor a vendégek jönnek, megjelenítheti a cikkeket egy asztalra. Ahogy jönnek, nekik az alábbi listában. Match nyilatkozatok a listán az elemek az asztalra. Ez a móka, gyorsan mozgó játék indul ki, mint mindenki gyűlik össze egy nagy csoportban. A vezető először kéri el a 2 szám közötti and15. Mindenkinek meg kell gyűjteni egy csoport, amely tartalmazza az adott számot az embereket. A csoport tagjainak meg kell reteszelés fegyvert, hogy a vezér láthatja, aki a csoportban. Ha valaki nem tud meg egy csoport, mert a szükséges számú tagok elérték, ő ki a játék. Mivel a különböző számokat egymás után nevezik ki a résztvevők számát egyre kisebb és kisebb. Az utolsó csoport, vagy winning csoport, meg kellett volna bárhol két évről öt embert. Hullámlovagol karácsonyi karneválok több az Office Karácsony felek.

0 comments: