Akkumulátorral működő Karácsonyi fények

Posted by Jiky at 3:58 AM

Thursday, September 3, 2009

Elemes Karácsonyi fények felvidul mind a bel-és kültéri jeleníti meg, és adjunk a szabadság szellemét.

Elemes megszólal jön 10 vagy 12, és használhatja, szabványos 2,5-3,5 V-os izzók, mert fut két akkumulátort, összesen három V vagy kevesebb. LED-ek is egyre elterjedtebbek, mert meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát andalso tovább tart. Ezek gyakran forrasztani jobbra a vezetékek, alkotó néhány, a megnövekedett költségek az újabb LED-ek. "Rice fények" gyakran történik így.

Elemes karácsonyi fények gyakran használnak olyan helyeken, amelyek nem rendelkeznek elektromos áramhoz. Ideal for karácsonyfák, fedélzeti világítás, vagy akár az asztalon a szabadság, Akkumulátorhajtású karácsonyi fények kijelző csodálatos lightings.

Az új LED-es karácsonyi fények vannak telepítve 3AA elem. Ezek meghosszabbítja a világítás, 60 80 órára. A LED tart 60.000 + óra. Amennyiben az egyik fény kialszik, a többit is megvilágosodott. Ezek a fények tökéletes lenne erre a kis asztal fák, koszorúk, karácsonyfák, babaházaik stb Az elemmel működő lámpák segítségével díszítjük semmit bármely helyen.

Hozd a varázsa az ünnep jegyében be otthonába a csodálatos szempillantás alatt az akkumulátor üzemeltetett karácsonyi fények. Enged karácsonyi karneválok lehet ideális információforrás.

0 comments: