Karácsonyi Party Party Jelmez

Posted by Jiky at 3:58 PM

Sunday, September 20, 2009

Egy új megjelenés karácsonykor, ne a legújabb a ruházati övezetben, mert maga az, mind a szem ezen a télen. Karácsonyi karneválok kínál információkat Christmas Party Jelmez.
Valamit, köszönheti eredetét az Masques az olasz reneszánsz, Hanukkah ruhadarabokat a legfrissebb buzzwords csinálás a kikerekít. Bridgette Jones népszerű viselet az Egyesült Királyságban.

Legyen szó akár a karácsonyi parti, vagy bármilyen más, ez a lány az egész hely. The Lord of the Rings ruha egyik kedvenc az USA-ban a fogás-vagy-kezelő aura fenyegető a levegõben.

Érvényesítő friss tekintete és érezni a tél ne a kötény Santa csapos, amely megmutatja a piros-fehér térdig érő bundában. Deréktól van körülvéve, fekete öv, fekete orr közelében a gallér. Gyermekek közé angyal jelmez jelmezek gyerekeknek, elf viseletek, bébi pásztor jelmezek és a Santa Suits gyerekeknek.
Nem tud vagy úgy néz ki mint egy zöld manó sport íjat és nyilat, vagy átlátszó angyal felszerelés ívelt megosztottság, mint a szárnyak és a csoda glória a fej felett. A karácsonyfa bébi ruha kerül sor, zöld és piros az adás-vétel - hasonló alakzatokat szegélyezés ki. Ez a felszerelés is jár egy kalap. Ruha, mint a Dorka vagy a Tin Soldier from The Wizard of Oz. Alternatívájaként a ruházati sprint, próbáld ki üvegcipő a Hamupipőke vagy Oz. Nézze ezt a legjobb Advent a karácsonyi karneválok Christmas Party Jelmez nyújt Önnek minden amire szükséged van e növelni a párt ösztönöket ünnepi állat te!

0 comments: