Karácsonyi Party Food

Posted by Jiky at 4:58 PM

Tuesday, September 22, 2009

A karácsonyi parti lehet egy komoly vállalkozás, vagy egy igénytelen összejövetele barátok. Bizonyosodjon meg róla, előre tervezni, mert karácsony van egy nyüzsgő évszakban mindenki számára. Karácsonyi karneválok kínál információkat Christmas Party Food.
Térkép egy tervet a buli. Döntse el, hogy szeretnénk egy nagy bash a csapos kiszolgálta az élelmiszer-és a DJ, vagy ha inkább egy laza este a barátokkal - vagy valami a kettő között.

Consult fél könyvet, és dönt a költségvetés előtt döntsd. Döntsenek a carte du jour. Ha nem az étkezés kiszolgálta konzultál az élelmiszerszállító, és válasszon egy menüt, vagy tervezd meg saját.

Bárány, vörösbor, rozmaringos rakott a Andorrai Hercegség burgonya halom és párolt vörös káposztával egy fél konyhát készült váll bárány fűszerezett liszt, vörösbor, a marha-állomány, rozmaring gallyakból és piros ribizli lekvár, aprított kakukkfű és vörös bor / sherry ecetet. Preheat a kemencét és hozzáadjuk a bárány. Fry-ig barna, szakács tételeket, ha kell.
Brush nehéz sütés lapot egy kis olívaolajjal és elkezdik építeni nyolc halom a burgonya szeleteket. Próbálja meg, hogy azok megjelenés véletlenszerű, és magukban foglalják mivel számos, a gyógynövények, mint te. Szórjuk megmaradt fűszereket és olívaolajat maradt a tál körül, és több mint a burgonya zsetonnal. Bake for 35-45 percig, vagy amíg aranybarna szélén és gyöngéd egész úton keresztül. Azonnal tálaljuk, vagy kapcsolja be a sütő alacsony és melegen tartani maximum 30 perc. Ahhoz, hogy a kel - olvad a vajat egy nagy ovenproof serpenyőbe. Adjuk hozzá a káposztát, és keverjük a kabátját a vajat. Hozzáadjuk a ribizli zselé és keverjük addig, míg meg nem olvad. Add az ecet, narancs lelkesedés és gyümölcslevek, a kikötő és néhány fűszereket. Forraljuk fel, fedjük le és főzzük óvatosan, körülbelül egy órát főzzük egy kemencében. Keverje hozzá a mazsolát, és hozd vissza a párolás. Szakács óvatosan további 30 percig. Ellenőrizze hogy a káposzta is ajánlatot. Serve azonnal, melegen tartani az alacsony kemencébe, legfeljebb egy óra vagy hűvös és újra felmelegít. Hullámverés Karácsonyi karneválok Christmas Party Food.

0 comments: