LED Fények Christmas Tree

Posted by Jiky at 11:58 AM

Saturday, September 12, 2009

LED világítás karácsonyfa díszek egy specialitása a karácsonyi szezon. Egy díszített fa, fények, jég és egyéb dísztárgyakat hozza az ünnepi hangulat az élvonalban. LED-es karácsonyfa fényei által gyártott több vállalat.

A fények jönnek gyönyörű formában, méretben és színekben.

LED-es karácsonyfa fényei sok méretben. Szükség van, mint ahány hatalmas karácsonyfák, a kis-és középvállalkozásoknak is alkalmas rezidencia. A LED lámpák Mini C6 szép és népszerű. Ezeket a minimális hőt a maximális biztonság és felhasználás 80% -90%-kal kevesebb villamos energia és 1,00,000 óra lámpa élettartam. Rendelkezésre állnak, különböző színekben. Karácsonyi Mini LED Fények hozzá jó húzás el a karácsonyfa. Választhatsz a Premium Grade X35, Commercial Grade X50, Commercial Grade X100, és Kereskedelmi Grade X50/2.5.

The C7-C9 LED karácsonyfa fényei használnak alapvetően a szabadtéri karácsonyi díszek. Választhat, piros, zöld, kék és vegyes színek. Ha azt szeretné, ezzel megvásárolta a fények lehetőség csillogás. LED-es lámpák kötél is örvendetes felül díszített karácsonyfa.

Ezek a mesés fények vásárolható meg Residential Landscape Lighting and Design. Egy figyelmeztető szó bár érdekében hogy az Ön választott fények raktáron. Nehéz a kereslet sok megy ki a készlet elég gyorsan.

0 comments: