Karácsonyi kültéri lámpák

Posted by Jiky at 10:58 PM

Sunday, September 6, 2009

Fények kívül karácsonyi ajánlat információk kültéri karácsonyi fénnyel megvilágított kijelzőről irodák, bevásárlóközpontok és oktatási intézményeknek. A kereskedelmi LED forradalmasították a külső fények karácsonyi dekoráció. Ezek a LED van egy gyár névleges élettartama 100.000 óra könnyű; csaknem egytizede energiafogyasztását normál izzó fények, szinte alig vagy egyáltalán nem keletkezett hőt az izzó, és fényesebb, mint a legtöbb szabványos mini fények.

Számos szabadtéri fények elérhető a piacon. Azt azonban el kell tennie a megfelelő választás kiválasztásának megfelelő fényt biztosít pazar külső díszítés.

Különböző típusú külső Karácsonyi Fények a következők:

* C7 Christmas Lights

* Mini karácsonyi fények

Rope Lights *

* Függöny Lights

* Téma Lights

* Pole Szobrok



Mindezen lightings tartalmazhatnak speciális funkciókat, amelyek megkönnyítik a külső telepítést.

Kötél világítás egy kereskedelmi díszvilágítás hogy sor kerül-sorozat miniatűr LED beágyazott PVC-cső. LED-es mini lámpa új technológiáknak köszönhetően szabályozni feszültség beiktatásával chipek minden aljzat. Pole Szobor ideálisak bélés utcákon, mázolás bevásárlóközpontok és világítás parkolók az ünnepek alatt. Különleges Szerelő áll rendelkezésre. Szobrokat gyere szerelt masszív rozsdamentes alumínium keretek évek óta megbízható használatra.

0 comments: