Karácsonyi Party Drinks

Posted by Jiky at 7:58 PM

Monday, September 21, 2009

Az összes italokat szolgáltak az évad során a fesztiválok, itt jön Karácsony karneválok mindazzal, amit tudnod kell a karácsonyi fél italok az öreg és fiatal egyaránt.
Hozzon létre saját verzióját Forralt almabor friss alma-, a nagy fahéj kibír, zested citromhéj, egy csipetnyi szegfűszeg por, friss szerecsendiót. Egyesítenünk összetevő a serpenyőben. Bring to megpároljuk.

Törzs és tálaljuk. Forralt, ami fűtött és fűszeres, a felhasznált technika a bor és az almabor. Forralt bor olyan ünnep klasszikus, hogy gyorsan tenni, és tökéletes a téli éjszaka. Teszi a svéd csavar hozzáadásával aquavit vagy konyak.

Szükséged lesz száraz vörösbor, a kikötői vagy pálinka, egész szegfűszeg, fahéj rudak zested nagy narancs. Díszítsük az italt fahéjjal rúd vagy frissen őrölt szerecsendió. Combine összetevőket egy nagy fazékba, és állítsák őket egy buborék. Ne engedje, hogy a keverék forrni. Heat 20 percig és tálaljuk egy nagy, hőálló punch bowl.
A szó punch Vélhetően már nyert hindi szó paanch, azaz öt, mivel a korai ütések szereplő öt fő összetevők: cukor, citrom, rizspálinkát, víz és tea. Egy édes és ünnepi ital, itt a Champagne Punch. Összetevői a következők: zúzott ananász nehéz szirup, friss citromlé, meggy leve, sötét rum, pálinka és pezsgő.

Egy nagy ütést tál vagy kancsó, keverjük ananászlé, citromlé, meggy leve, rum és pálinka a keverék. Hűtőszekrényben 30 percig. Add Champagne csak tálalás előtt. Próbálja ki az összes felsorolt minden karácsonyi karneválok Christmas Party Drinks.

0 comments: