Computer Controlled Lights

Posted by Jiky at 12:58 AM

Friday, September 11, 2009

Edward H. Johnson az úgynevezett apja Electric karácsonyi Lights. Elmúltak már azok az idők, amikor gyertyákat használták a karácsonyi dekoráció, mert már felváltotta a mesterséges fények, amelyek elérhetők a piacon, valamint a helyi üzletek, főleg Nyugaton.

Az emberek minden sarkában díszítik otthonaikat az ilyen fények. A fények kerülnek akár a karácsonyfa vagy a köpeny a ház vagy a falakon egy ház. Néha ezek a fények is felakasztották a korlát, a ház. A számítógép Ellenőrzött karácsonyi fények tettek szert nagy népszerűség és az egyik legkeresettebb fény a nép a Nyugat.

Számítógéppel vezérelt zene szinkronban villogó karácsonyfa fényei az egyik számítógép vezérelt karácsonyi fények, és amelynek segítségével egy személy lehet kezelni az egész környéken, barátok és a család egy nagyszerű zenei és fény show. A számítógép vezérelt karácsonyi fények valóban segít egy személy megjeleníteni egy könnyű saját választásuk a számítógépet. Néhány számítógép-vezérelt fények szinkronizált zenei állomás biztosítja a személyek sokféle zenét.

Azt lehet mondani hogy a Számítógép-vezérlésű világítás lehetővé tette a nép élvezni a fesztivált a karácsony egy vidámabb legyen. Tudjon meg többet a számítógép által vezérelt karácsonyi fények karácsonyi karneválok.

0 comments: