Christmas Light Strings

Posted by Jiky at 7:58 AM

Friday, September 4, 2009

Christmas Light Strings alapvetően egy csomó színes izzók sorakozott fel, hogy egy sorban. Gyártott, különböző színű és formájú Ezek a fények kínál látványos oldalon. Karácsonyi fény húrok általában használt ablakok, falak, állapota, fák, épületek, éttermek.

Nekik van egy élettartama 100.000 óra. Elérhető feszültség 12V, 24V, 100-120V, 220-240V általuk fogyasztott kis teljesítményű, és bizony nincs meleg. Ők lehet alakítani különböző formájú téglalap, nyolcszög, félkör vagy háromszög.

A legnépszerűbb fény karakterláncok C7 Karácsonyi fény string (25,50 and100feet) és a C7 kereskedelmi könnyű cséve 1000 láb. Egy nagy részét C7 és C9 speciális izzók választják a szálakat. C9 izzók készülnek időjárásálló bázisokkal és bevonat kibírja a durva időjárás. Ők tündökölnek gazdag, élénk színeket. C9 fény meghatározza a szolgáltatás biztonságának dugók cserélhető 5amp biztosítókat.

LED-es karácsonyi fény húrok több színes izzók és vezetékek nagyon népszerű most. LED-ek kínál előnyöket, mint a kis méret, hosszú lámpa élettartam, az alacsony hő-, energia-megtakarítás és a tartósság. Ugyancsak lehetővé teszi a rendkívüli tervezési rugalmasságot a szín változik, elsötétülő és forgalmazás. Szabott a tervek készen vannak külön az ügyfelek kérésére.

0 comments: