Karácsonyi Éjszakai fények

Posted by Jiky at 1:58 AM

Sunday, September 6, 2009

A karácsonyi éj elkápráztatja a látványos éjszakai fények különböző színek és minták. A hagyomány a karácsony éjszakai fények merült során 17thC a gyertyagyújtás. Kézi vezetékes elektromos izzók jött létre a későbbi része a 18thC. A LED-ek az utóbbi idők váltották izzószálas izzók.

Beltéri karácsonyi éjszakai fények használata a beltéri jelenik meg. Mini fények legelterjedtebbek. Ezek megtalálhatók a legkülönbözőbb színekben és több villogó mintákat. LED-es C7 lámpák, hópelyhek, virágok alakíts egy éteri ragyogás bárhol vannak felakasztva. A szekrények és könyvespolcok lehetnek borítva fel kötél fényeket. A szabadban dekorációk mini lámpákat használnak díszít the lombhullató fák, a nettó fények a háló a bokrok, jégcsap fények ismételni olvadó jég kinézete és reflektorok kiemelni fák és egyéb kültéri elemeket.

Egyes exkluzív karácsonyi éjszakai világítás:

* Télapó és a fák Night Light világosabbá akár ezekkel a tökéletes éjszakai fények készült akril és üveg.

* Noé bárkája Bubble Night Light Ez vicces mécses funkciók bugyborékoló központ izzó és ragyogó színek biztos, hogy minden sötét szobában még egy kis lakható.

* Christmas Tree Night Light - A világos színekkel és imádnivaló számok ezen az éjszakán fény teszi a tökéletes darabot a gyerekek szoba vagy gyerekszoba.

* Porcelán Hóember Night Light - Ez az ünnepi éjjeli tökéletes ünnep díszítés a gyermek fél a sötétben.

0 comments: