Christmas Light szettek

Posted by Jiky at 10:58 AM

Thursday, September 3, 2009

Karácsonyi fény-szett a legkülönbözőbb formatervezési minták és színek. Miniatűr izzók bejön készletek 35 (3,5 Volt egy izzó). 10 mini villanyégő készletek használt fa Toppers, vagy csillagok. Fehéren izzó mini fények is jönnek szép készlet 50 vagy 100. Vannak is számítógépes izzó fényében, amelyek tartalmazzák 140 hagymák per beállítva.

Nagy izzók tipikusan bejön sorozat 25, bár buborék fények össze készletek hét és néhány nem-holiday-szett, tíz vagy tizenkettő. A konnektorok általában távolságban körülbelül egy lábbal, vagy 30 cm távolságra, és erősítve a huzal integrált szigetelés-piercing csatlakozó.

Az izzók már elvesztették népszerűsége miatt a bejegyzés a LED-készletek. LED-készletek kevesebb energiát fogyaszt, továbbra is hűvös, hosszas izzó élet és az egész készlet nem kell cserélni, ha egy izzó eloltani.

Elemes megszólal jön 10 vagy 12, és használhatja szabványos 2,5-3,5 V-os izzók, mert fut két akkumulátort, összesen három V vagy kevesebb. Hó pehely könnyű készletek megjelenítésére hegyes csillag világos izzók, jégcsap fény meghatározza a fehér vezeték világos izzók, tarka kötél fény meghatározza a folyamatos és üldözi kötelek, vagy a kivilágított édességet nád meg népszerű karácsonyi light csomagokat.

0 comments: