Karácsonyi Party Témák

Posted by Jiky at 3:58 PM

Sunday, September 27, 2009

Sok a szövetségek téma fél nyert a színes golyók Masquerade hogy először jelent meg az olasz reneszánsz idején.
"Masques" lényegében jelmezes táncokkal, ahol a résztvevők öltözött fantáziadús, termékeny ruhák voltak borítva leggyakrabban beleértve a maszkot látszólagos.

Tehát a folyó évben a karácsonyi fél vállalt további jelentőségét, mi a téma jött jellemzésére ünnepeljük. Karácsonyi karneválok kínál információkat Christmas Party Themes.

A karácsonyi Skóciában, ne egy skót szoknya ruha, amit játszani a házigazda. Távolítsa el a kanapék, dohányzóasztal, tv és egyéb bútorok. Hozzon létre egy hatalmas kandalló - mint az egyik talált egy skót kastélyban ellen messze falon. Díszítik a homlokzaton egy girland mesterséges magyal, piros, zöld, arany kockás szalag íjak, dísztárgy alakú vadász kürt, dob, duda és miniatűr szarvas, fácán és bíborosok. Képzelje el, barátaival érkezik, mint a skót gróf és Lady Clariegh a vár egy urna of Sebastini bort. Serve marha sült, báránycomb, tört burgonya, kenyér és a sárgarépát és a borsót vacsorára. Vezesd a vendégek néhány country zene Skóciából a végén az egészet.

Sok a hagyományait Masquerade újra megjelent a Mardi Gras ünnepségek a francia gyarmatok - az éves téma pártok Amerikában. Ma, kötszer, jelmezben, egy közös eleme a téma felet. Tipikus ruha pártok bevonásával járhat öltözködni, mint a filmben szereplő, egy történelmi személyiség, vagy egy karaktert a népszerű kulturális műfaj, mint a kalózok, '30-as évek gengszter vagy a vámpírok. For all about karácsonyi pártok és a témákat a rájuk vonatkozó, nézd meg karácsonyi karneválok Christmas Party Themes.

0 comments: