Light House Karácsonyi díszek

Posted by Jiky at 1:58 AM

Sunday, September 13, 2009

: Edward H. Johnson hívják apja Electric karácsonyi fények. Különösen a nyugati emberek díszítik otthonaikat a különféle lámpák, amelyek kapható a boltokban. Milyen típusú karácsonyi fények, amelyek egy része a karácsonyi díszítések Kötél fények, Net fények, Jégcsap fények, show fények és még sokan mások. A Light House karácsonyi díszek használnak a dísze a karácsonyfa. E könnyű ház dísztárgy érkezik különböző alakban és méretben.

Néhány Light House karácsonyi díszek a következők:

* Állítsa be a 4 Light House Ornament-Ez az 4 dísztárgy jön csomagolva vonzó doboz egy megjelenítési ablak csatolt hozzá. Bronner a művész Ginger Don tervezték ezeket a díszeket. Minden díszítmény 2,5 / 8''magas, és készült elkészített üveg. Ez a termék Made in USA

* Mikulás a Light House Glass Ornament-val egy zacskó ajándékot, élet megmentő, és világítótorony, a dísz teremt csillogó hatást, ha hozzák a karácsonyfa. Élénk színek gyönyörűen ékezetes a szatén mázak és tanácsok a csillogás az 5''üveg és akril dísz.

* Spun Glass Light ház Ornament-szerkezete Ez az a fény, mint egy hajó. Ahogy a ragyogó jeladó fény irányítja a hajók mentén útvonalon, irányítja őket a veszélytől, ugyanolyan módon, a világítótorony szimbolizálja útmutatást egész életen át. A világítótorony szimbolikus jelentősége van a Krisztus, a világ világossága, amely 4''cm magas ..

0 comments: