Napenergiával működő Christmas Lights

Posted by Jiky at 10:58 AM

Thursday, September 17, 2009

Napelemes karácsonyi fények, jó a beltéri és kültéri dekorációk. The solar fények kényelmes és használható olyan helyeken, ha nincs áram.

Ezek a karácsonyi fények a napenergia nem csak kényelmes, de nagyon hatékony. Ezek segítségével nemcsak megőrizni, hanem a villamos bennünket észre értékét a rendelkezésre álló természeti erőforrások nekünk.

Hogyan működik?
The napelemes Karácsonyi fény csak egy napelem végén az egész szöveg a világítás. Az egyetlen sejt gyakran nagy és nehéz, de rugalmas ugyanabban az időben. Ez a rugalmasság a legnagyobb szükség van, ha kell telepítenie a fény olyan helyeken, mint épület tetejét.

The nehézség a napelem van szükség annak érdekében hogy azokban az esetekben nagyon erős szél, akkor marad a helyén van-e telepítve. Napelemes karácsonyi fények használják minden országban ahol a karácsonyt ünneplik. De azokban az országokban fordul az időjárás rendkívül hideg télen, havas, ott a napelem is függőlegesen kell felszerelni, hogy elkerüljék kiterjed.

Adhat egy szép érjen el a karácsonyi parti, a tereprendezés a kertben vagy a szabadban és kültéri solar lámpák. Sok szabadtéri napelemes karácsonyi fényeket a piacon elérhető most.

Napelemes kültéri lámpák

* Solar-scapes Világítás
* Hanging Világítás
* Solar fedélzet és terasz fényei
* Falra szerelhető Világítás
* Solar szökőkutak, szivattyúk, tó világítás
* Solar átmeneti fények
* Fedezze fel a varázslatos napelemes karácsonyi fények a karácsonyi karneválok.

0 comments: