Kereskedelmi Christmas Lights

Posted by Jiky at 5:58 PM

Thursday, September 10, 2009

Kereskedelmi Karácsonyi fények használják az üzletekben és bevásárlóközpontok. Ők is használják az ápolási otthonban, kórházakat, színházakat, hivatalokban és más nyilvános helyeken. Kereskedelmi karácsonyi fények más, mint a fények használt díszítő házat, vagy a karácsonyfát.

Ha szükségünk van a kereskedelmi célú karácsonyi fények, és szeretné tudni valamit róluk, mi a feladatod hogy egyszerűbb. Rövid leírása, dekorációk, megpróbáljuk növeli a kereskedelmi ismeretek karácsonyi díszek.

* Óriás karácsonyfák
Próbálja ki, amelyek egy ilyen szép kitüntetést. A fák, amikor kivilágított kihozza a teljes aurája karácsony, ez nagyon karácsonyi érzi magát miatta. Jó dolog az állatkerti, bevásárlóközpontok, szállodák, parkokban és más intézmények (de nem otthon).

* Pole Mounts
Pole csatlakoztatja hozzá az íze karácsonykor. Általában ezek élénk piros és fehér. Közül választhat Direct rögzítés, Kert Pole tartók, C7 vagy C9-sark tartók, vagy animált Pole tartók.

* Füzérek
Próbálja ki választotta a sokféle rendelkezésre.

Commercial bannerek
Kiválaszthatja a banner alkalmas Önnek. Bannerek van Mikulás, Boldog Karácsonyt és más kapcsolódó témákat nyomtatni őket.

* Óriás Kereskedelmi dekoráció
Óriás kézzel festett szobrokat is jól néznek ki-és beltéren egyaránt.

* Utca Lines


Decorate your town square.

0 comments: