Karácsonyi White Light Strings

Posted by Jiky at 8:58 PM

Wednesday, September 9, 2009

Karácsonyi fény húrok bejön egy káprázatos sor a konfigurációs és a színeket. Karácsony fehér fény húrok biztosítanak megjelenése a téli fagyos karácsony ismert. Ideális a karácsonyfa díszítés karácsonyi fehér fény strings lehet használni mind a külső és belső kijelző. Ezek a tartós, hosszú izzó élettartamát.

Beltéri karácsonyi éjszakai fények használnak a beltéri jelenik meg. Mini fények a legkedveltebb is. Ezek megtalálhatók karácsonyi fehér fényű LED-strings jön is. A LED alapú karakterláncokhoz virághagymák kapcsolatban állnak egymással párhuzamosan egy vonal szigetelés transzformátor lelép. A hagyma formák általában C6. Ezek az izzók kevesebb energiát fogyaszt, és továbbra is hűvös egész idő alatt. Ők átlátszó fehér és díszesen kialakított kristály mintákat. Az előnye, a fehér fény strings ez nem halványul, csak a rövid idejű expozíció az időjárás, mint a színes izzók.

Karácsony fehér fény vonósok szerepelnek a következő típusokat értjük:

* White Frost Teardrop Light Strings

* White Frost Miniature Lights

* Snow Miniature Lights

* Candy Cane Miniature Lights

Mindezek a fények jelennek meg ragyogó fehér, sötét színű vezetékek. A string hossza általában 25 cm, és kb 25-50 fények egy húr. A mérés minden fény változik ,3 hüvelykkel ,75 inch.

Részesedése több információt karácsony fehér fény húrok karácsony karneválok, és a fán különlegessé ezt a karácsonyi szezonra.

0 comments: