Újdonság Christmas Lights

Posted by Jiky at 2:58 AM

Tuesday, September 15, 2009

Karácsonyi fények, különösen népszerű a nép körében a Nyugat. Edward H. Johnson néven ismert, az apa a karácsonyi Electric Light. Ezek a fények adtak a fesztivál a karácsony új értelmet. Elfoglalt emberek ez idő alatt a díszítő beltéri és kültéri házuk, valamint még a karácsonyfa.

Az újdonságot karácsonyi fények váltak fontos része a karácsonyi díszek.

Újdonság Lights gyártók egyike a legnagyobb gyártó a karácsony Novelty Lights. A változatos típusú karácsonyi Újdonság Fények a következők:

* 7Lt C7 Clear Bubble Christmas Light-Ezek a fények lehet fektetni a köpeny vagy a karácsonyfa vagy bármely más helyen, hogy szüksége van egy csillogó némi ünnep vidámság.

* Plastic pálmafák karácsonyi Világítás-Ez a szett tartalmaz 10 pálmafákkal és képes adni lelki értelemben az egész díszítéssel.

* Holly Berry Cluster-Ez a készlet 36 fényeket. A klaszter Holly zöld levelek teszi ezt meg fény egyedülálló a maga

* Plastic Cowboy Boots Christmas Lights-Ezek a csizmák is lógott egy palástot, vagy a karácsonyfa

* Christmas Tree Light Set-E bájos ezüst hálós karácsonyfa fényei is. csodálatos díszítés a karácsonyi díszek. Minden halmaz esetében állnak rendelkezésre, tartós zöld vezetéken, 13'long 10 fényeket elhelyezett 12'inches egymástól.

Fent említett, csak néhány a fajta karácsonyi Novelty Lights. Karácsonyi karneválok ad tájékoztatást a karácsonyi Novelty Lights.

0 comments: