Party játékokat

Posted by Jiky at 6:58 AM

Wednesday, September 23, 2009

Karácsonyi party játékok lényege, bármely fél a karácsony. Sok ember szervezünk pártok házaikat a karácsonyi és meghívja barátok, családtagok, munkatársak, szomszédok, és más közeli is.
A szórakozás és élvezetével hogy ezek a játékok hozzá egy fél egyszerűen utánozhatatlan. Karácsonyi party lesz unalmas és unalmas, ha a játékok nem szerepelnek bennük. Karácsonyi társasjátékok is bevonható a vendégeket olyan csodálatosan hogy az embereket nem veszik észre amikor az idő múlásával. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kaphat sablonos ezekkel a játékokkal.
Tervezése és szervezése karácsonyi társasjátékok kemény feladat, és előírja, rengeteg ötlet és készítmények. A megfelelő tervezés és megállapodások, karácsonyi party játék nem lesz annyira szórakoztató.

Először megkezdése előtt a szabályokról, az egyik meg információkat gyűjt az szeret és nem szeret a vendégek, hogy várható a párt. Ez ad egy irányba, a tervezés és a szabályokat. Ha van egy szakasza emberek, nem szeretik az adott dolog, amit nem kell felvenni a játékot, hogy ezek az emberek nem érzik rossz és unatkoznak, mások élvezik.
Meg kell megtartani a mindenki érdekeit szem előtt tartva a vendégek előtt, sem tervezett játékokat. Karácsonyi társasjátékok kell érdeke valamennyi tagja jelen van a párt.

Néha előfordul hogy a felnőttek mindig ilyen elfoglalt egymás között, hogy azt felejtsd el, hogy a gyerekek és azok unatkozni a pártban. Nem lehet karácsonyra társasjátékok gyerekeknek hogy bevonják őket a párt, és nem unatkozni.

Azonkívül az összes párt készítmények, beleértve dekoráció, zene, élelmiszer stb érdemes is úgy gondolja, valami nagy és élvezetes játékokat a karácsonyi partin.

Nézze meg ezen gondolatait Christmas Party játékok:
1. Gift Wrap játék dolog van szükség:
Ajándékok
Csomagolópapírjának
Mágnesszalagos
Zene amit lehet be-és kikapcsolása.

How to play:
Wrap minden ajándék tételt több papírréteg
Adj a csoport egy ajándékot, és mondd el nekik, ha bekapcsolja a zenét át kell adni a ajándékot.
Amikor kapcsolja ki a zenét, aki valaha is az ajándékot kapja, hogy vegye le egy réteg papírt.
Folytassa ezt, amíg az utolsó réteg papír lekerült.
Aki az ajándékot csomagolatlan jut megtartani.

2. Gift Giving Things játék van szükség:
Csak az ajándéktárgyakat.

How to play:
Mindenki áll körbe gazdaságban az ajándékot, ő hozta a fél számára.
Valaki szól a történet.
Minden alkalommal, amikor a szó jobbra olvasni, mindenki átadja ajándékát jobbra.
Minden alkalommal, amikor a szó bal olvasni, ajándék jutnak el az a bal oldalon.
Az ajándékot, amit minden egyes ember birtokában van a történet vége is az ajándékot, ő tartja.

0 comments: