Christmas Parade of Lights

Posted by Jiky at 5:58 AM

Monday, September 7, 2009

Karácsony díszszemle méltóak azok mesés megjelenítését lámpákat. Az egyik legnagyobb karácsonyi felvonulásra kerül sor Oklahoma (USA). Ez egy esti parádét, amelyben az összes úszók díszítik fények és hélium ballonok. Tánc selejtezők vibrálás and Shine ahogy táncolnak az utat az egész felvonulás útvonalát.

Louisiana's közösségi alapú karácsonyi ünnep, vagy karácsony Natchitoches Fesztivál évente kerül megrendezésre az első szombatján decemberben. Roppant parádék, csillag kivert élő show és a látványos tűzijáték show az ebből az alkalomból. Az jutott először eszébe a néhai Max Burgdorf, hogy dolgozzon az utcát és a folyó világítási programot kifejezését az ünnep érzés. Az első darab által épített Burgdorf volt a Star of the East, mérő-nyolc méter átmérőjű. The star továbbra is a gyökeret ver az a világítási programot. Az egész december hónapban több mint 300.000 tarka karácsonyi fények és 77 darab Hatalmas fény a város mellett festői Cane folyó tó. A fények tükrözik a vizekben alábbi szakaszon végig a történelmi belvárosban.

Carol Hajók Parade of Lights Társaság megjeleníti a felvonuláson fény show hajón felett lebegő Coal Harbor le a Bay Shore. Jelenleg több mint 80 hajót díszített, látványos 150.000 fényeket. A csónakok átvitel 45.000 fő alatt a karácsonyi felvonulásra.

0 comments: