Szabadtéri Karácsony LED Fények

Posted by Jiky at 9:58 AM

Tuesday, September 15, 2009

Kültéri LED-es karácsonyi fények a legszélesebb körben használt karácsonyi fényei. LED fénykibocsátó diódák, amelyek egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. Gumi Kábel specifikáció, vízálló csatlakozók és biztosíték izzó rendszerek néhány karácsonyi specialitása a kültéri LED-es lámpák. LED-ek amelyek nemcsak fényes, de ők is kevesebb energiát fogyaszt.

Rengeteg karácsonyi fények is összeköthető egyetlen plug képező akár több száz méter. Ezek tartósabbak és hosszú ideig tartó világítás kapacitás (10.000 óra.) Azt is hűvös marad a LED kis hőt bocsát ki. Ezek a fények célja, szem előtt tartva a kereslet a helyi hatóságokkal és a kereskedelmi embereket.

Néhány népszerű szabadtéri karácsonyi LED Fények a következők:

* LED String Fények

* LED Nettó Lights

* LED Icicle Fények

* LED függöny Lights

Megtalálható több színben, piros, kék és zöld Ezek a fények nyújt egy csodálatos kapcsolat-rendszer és lehet keverni más LED-es termékek, hogy kreatív terveket.

Karácsonyi LED Rope Lights lehet kivilágított akár 300 láb nélkül elvesztése fényereje. Karácsonyi LED Jégcsap Fények egy kicsit drága, de nagyon erős, és a hagymák nem szükséges meg kell változtatni.

0 comments: