Christmas Music Show Fények

Posted by Jiky at 11:58 AM

Saturday, September 5, 2009

Abban az időben a karácsonyi ünnep, barátokkal és a családdal töltött boldog idők egymással. Megünnepelni a fesztivál egy több nagyszabású módon az emberek díszítik otthonaikat fényekkel és egyéb díszítő elemek. Christmas Music Show Lights ad az egész dekoráció új értelmet.

Vannak különféle karácsonyi Musical Show Lights. Az egyikük a 140 könnyű meghatározni, amely lejátssza a nyolc ünnep kedvencekhez ahogy pislog időben. Élvezze a zenét ennek fényében beállítása közben pihenni a fesztivál ideje alatt a karácsony. Aztán ott van a Santa hógömb ábrázoló Santa, aki nagyon alaposan vizsgálja egy varázslatos éjszakai jelenetet. Ez az egyedülálló light készlet tartalmaz egy karácsonyi zenei hógömb, hogy esik automatikusan és ez is játszik 15 Carols, valamint a 15 minden idők klasszikusait. Karácsony.Perppermint, egy bolyhos kis barna medve, hogy még egy kis mackó adni neki vállalat ideális ajándék, amit meg lehet adni a gyereknek, abban az időben a karácsonyi ünnep. Amikor a zsinór e medve húzta, akkor a medve lesz világította meg, és a híres karácsonyi dal kívánunk boldog karácsonyt hallható.

Ez csak néhány példa a karácsonyi Music Show Fények, hogy jelennek meg a boltokban. Tudjon meg többet a karácsonyi Music Show fények karácsonyi karneválok.

0 comments: