Üzletek New York

Posted by Jiky at 8:58 AM

Tuesday, November 10, 2009

Egy jelentős anyagi és kulturális központja, New York mindig is a kedvenc bevásárló hely a vásárlás szerelmeseit. A legnagyobb város az Egyesült Államokban fészkelt a szája a Hudson folyón.

Karácsony a New York-i üzletek tele vannak divatos, legfeljebb én termékek hagyja varázslat köti át bőséges a választék, hogy elhagyja a vállán.

Számát tekintve a karácsonyi piacon Hollandiában van, akkor nagyon jól volt magától értetődő a Holland a vásárlók paradicsoma. Az Ön neve és Hollandiában is van neki. Legyen szó akár a kitüntetéseket az Ön karácsonyfája, raktározás kedvezmények, illetve az új bútordarabot már régóta iránti vágy, Hollandiában megvan a rendelkezéseket, hogy az Ön számára, amit valaha a szíved vágyait. Itt kínálunk Önnek helyek listájából, amely szolgálhatnak ideális hotspotok vásárlási ezt a karácsonyt.

Karácsony tárolja New York-i adnak otthont a jól ismert és ismeretlen divattervezők. Vannak, akik saját butikok eladni a portékáját, míg mások tartózkodásra korlátozódik a nagyobb helyeken. Barney's egy olyan nagynevű New York-i szakosodott biztosító divatos ruhák a különböző tervezők. Armani Exchange egy tökéletes hely egy döntik el, hogy egyszerű és klasszikus pékáru megfizethető áron. Bally Svájc híres gyönyörű cipő gyűjtés, de most még azt is megnyitotta a kapukat Bally tervezett ruházat férfiak és a nők és a nagyszerű kiegészítők. Ha ön keres részére funky élénk színű ruhák, akkor tegyen felé Betsey Johnson, ami biztos, hogy megfeleljen mind a zsebünkben és ízét. Chanel Boutique New York-ban van egy tökéletes és egyedülálló hely a divatos emberek. A trendi gyűjtemények kiegészítők párosulva remek ékszereket választott darabot adnak el a nyílás kiterjedt bevásárló vágyik. Karácsony üzletek New York-i irány az életben maradt a szezon a legkülönfélébb termékek egytől belép Christian Dior nyújt különleges karácsonyi elegáns gyűjtemények és tartozékok tekintetben egyeznie kell a beállításokat. Annak érdekében, hogy több információt gyűjteni a karácsonyi üzletek világszerte jelentkezzen be az oldalunkra karácsonyi karneválok.

0 comments: