Karácsony Stores Új-Zélandon

Posted by Jiky at 3:58 PM

Tuesday, November 10, 2009

Új-Zéland egyik legszebb és bőséges országok valaha. Teleszórt szeizmikus ritka szépségével és erőteljes kínál szabadtéri tevékenységek, Új-Zéland csábít a merész és kalandvágyó.

Kezdve jeges hegyek, forró sár, gyors folyók, csillogó tavak végtelen meddig terjedjen az elhagyatott strandok to buja erdők lakások ritka fajok, mint a kivi, Új-Zéland az egészet. Karácsony legforgalmasabb szezonban a turisták ezreit nyáj partjain évente síelni, és Ön valószínűleg egy kicsit rekedt, ha úgy dönt, hogy egy bevásárló utat Új-Zéland, anélkül, jegyet a lakhatás és a közlekedés. Karácsony Stores Új-Zéland elegáns és divatos nyújt puszta vásárlás öröme vásárlás szerelmeseinek, akik odafigyelnek az egyedi karácsonyi zuhanyzók, akik általában nem állnak rendelkezésre azok lakóhelyén.

A jobb vadászni töm, amelyek jellemzője a földet, mint a szokásos fogyasztói nyalánkság mind egyformák, bármerre mész. A bevásárló túra Új-Zéland valószínűleg kiderülhet egy mini-nyaralás, amennyit csak tudsz alternatív sprees bevásárló with Bungy ugró és delfinek és bálna néz. Új-Zéland tarkított megszámlálhatatlan számú központokban és tárolja az összes flancos etnikai foglalkozó cikkek és a kézműipar.

Centra Hotel's Auckland Auckland CBD bevásárlóközpont kínál kellemes vásárlási élmény, miközben a kiterjedt kajanegyed bizonyul lehet abszolút extasy az éhség Mongers.

Ha vágynak a tömeges vásárlás, legjobb, ülepedni a kiskereskedelmi üzletek és outlet bevásárlóközpontok, amelyek fő beszállítói a hippest bevásárlóközpontok a városban. Gyár outlet bolt Northcote a Fox Outlet center, Dress-Smart gyári bevásárló Auckland, Christchurch és Wellington ideális fogadás.

Ha a keresett üzlet Goldfields Shopping Center és a számos online virtuális bevásárlóközpontok kezdve az ECO Online Shopping Mall, Crazy Shoppa a Cyber Mall bizonyítani tudja, hogy hasznos az Ön számára. Kizárólagos elemek, látogasson el Hamilton boutique shopping center és egy film cum vásárlási élmény, látogasson el Courtenay Közép-Hornby Mall, csak hogy néhányat említsünk.

0 comments: