Christmas Üzletek Spanyolországban

Posted by Jiky at 2:58 PM

Sunday, November 15, 2009

Spanyolország messze a ideális hely a bolt a karácsonyi kellékek. Legyen szó az antik üzletek, illetve a flancos bevásárlóközpontok, üzletek karácsonyi Spanyolországban alig nem elbűvöl.

Kezdve a hullámzó Pireneusok lejtőin a homokos strandok a Costa de la Luz az erdőterület Galíciában és a nagy kiterjedésű Kasztília síkságok, Spanyolországban a lehető legjobb pihenést az ünnepek alatt. Szóval, mit vársz? Látogassa meg a földet a flamenco alatt a karácsonyi hónap oka van ebben az időben az évben, amikor a két madridi tanúi annak legszebb fesztiválok vagyis Dia de los Reyes és Fiesta de otoño. A jobb a prioritások meghatározására kezdete előtt a bevásárlás veszi Spanyolországban okoz ellenáll az Allure spanyol áruk kemény és még a legmerevebb a hozzátartozók nem tudták tartani magukat vissza.

Sevilla, a művészeti, kulturális és pénzügyi fővárosa Dél-Spanyolországban a vásárlók paradicsoma és ha ön szereti a kézműipar és antik töm, ez az ideális hely az Ön számára, hogy be történelmi belvárosában, a La Campana körül, és a gyalogos utcák A Tetuán and Sierpes ház hagyományos boltokban, hogy a híres kerámiák, gitárok, flamenco viseletek, ventillátorok, hímzések. A kerámia-piacon Triana ideális karácsonyi bevásárlás zuhany. Nervión, közel az állomás, a Santa Justa a megyei tárolni den míg Los Remedios otthont a tervező butikok. A nyitott légiközlekedési piac a Plaza del Duque és a Plaza de La Magdalena eladni egzotikus bőr munkát és Bizsu antik darabokat, miközben a rendelkezésre álló legjobb körül lucerna környéken (Cabeza del Rey Don Pedro Street)

Ha Ön tervezi ajándék élelmiszer zuhanyzók ne felejtsd el, hogy meglátogassuk a város Castilleja mely híres ínycsiklandó édességek, például összeomlik, tortes, piskóta és házi készítésű édességek, mint a Sweet fritters Kenyér, Pestiños and Gañotes. Érjék el a legjobb vételek ne hagyd ki az Antiques Fair, amelyet minden évben megrendezik a régi, Plaza de Armas vasútállomásra.

Ha szívesebben vásárol mindent egy fedél alatt, ülepedni Miramar itt: Fuengirola vagy La Canada Marbella. Ha a kampós a Barcelona, látogasson el a Passeig de Gracia and Bulevard Rosa arcade Közép-Barcelona, amely kiváló szolgáltatásokra.

0 comments: