Christmas Üzletek Írországban

Posted by Jiky at 2:58 AM

Thursday, November 5, 2009

Ha azt tervezi menni karácsonyi bevásárlás ír akkor valószínűleg tapasztalatnak enlivening tapasztalat. A föld a mese is az egészet.

Festői táj lélegzetelállító tarkított kísérteties Várak, középkori tornyok flaunting grúz építészet, elegáns hotel kastély felé fordult, festői sziklák tenger, strandok, a kikötők mentén sorakoznak Causeway Coast, toronymagas Cliffs of Moher és az illata, a vadon élő virágok hogy csak néhányat említsünk csodája, hogy ékesíti annyira szép Írország. Azonban az nem túl bölcs vásárolni az ünnepi zuhanyozók hideg téli hónapokban, mivel az éghajlat-Írországban ez idő alatt az év meglehetősen barátságtalan és egy valószínűleg kap sodort mivel számos, a szállodák és kocsmák bezárása október körül és ne 't nyissa meg újra egészen húsvétig. Ha tényleg vágynak a látogató a karácsonyi boltok Írországban választhatja hónapban, júliusban vagy augusztusban, amikor élénk fesztiválok, hosszabb napokat és meglehetősen meleg időben is indukálja, hogy menjen vásárolni sprees. Dublin, Belfast, Cork, Limerick Galway és a bevásárló hotspotok Írországban.

A gyönyörűen kivilágított, karácsonyi fákkal övezett Grafton Street, St. Stephen's Green, Jervis Street and Henry Street a Dublin City Center ideálisak keresett showers. Ha a városból vásárlás jobban megfelel az igényeinek, akkor a fejét Blanchardstown Bevásárlóközpont (csak le az N3), ahol megtalálod az összes lehetséges karácsonyi ajándék egy fedél alatt.

Egyéb minőségi bevásárlóközpontok Liffey Valley Shopping Center, Dundrum Town Center ajánlja fel a legjobb fedél alatt, de ha keresett városrészében, üzletek, a város Bevásárlóközpont Blanchards van egy jó alku.

Castlecourt Bevásárlóközpont bélése a Royal Avenue, Sprucefield Shopping Center az északi város Belfast, Douglas bíróság Shopping Center és a Mahon Point Shopping Center flaunting márkás üzletek, a déli főváros: Cork, nem szabad megfeledkezni a boltban töltött Patrick Street és Oliver Plunkett Street ideálisak a karácsonyi ajándék a keresést.

Eyre Square térségében Galway's city center, Shop Street Galway és az egy olyan fajta megyei üzletek és butikjai O'Connell Street és a Crescent Shopping Center az Dooradoyle területén Limerick ésszerű fogadások is.

0 comments: