Karácsony Üzletek Zürichben

Posted by Jiky at 6:58 AM

Friday, November 20, 2009

Zürichben, egyike a világ legkeresettebb városok globális kereskedelmi és kulturális központja A festői Switwerland amely vonzza turisták millióit minden évben.

Svájc legnagyobb városa, Zürich gyakran rokonságban áll a berlini és figyelembe véve a város megkapta a világszerte elismerést, mint a város a legjobb életminőséget a világ kíséri az utóbbi robbanások más fejlődési területeken, nem volt visszaút A romanizált Turicum egyszer, az adó-gyűjtőpont határán Gallia Belgica.

Christmas time in Zürich kellemes és nagy mértékben bevásárló condusive a temparatures tartomány 5 ° C (41 ° F) és -5 ° C (23 ° F). Áruházak és boltok bőven Zürichben bár számos bevásárlóközpontok vannak ezek hiánya a feltűnő. A Karácsony a sarkon, a számtalan üzlet, amelyek zürich büszkesége hozzá egy csipetnyi bájt kölcsönöz az egész hangulat intézkedve extra különleges vásárlási élményt. Vegyél részt a móka okoz a karácsonyi üzletet Zürich is betölti kínál kezdve a svájci csokoládét, dzsesszes figyeli a kakukkos órák.

Zürich feltétlenül a vásárlók paradicsoma hanem a jó dolgok nem jönnek az olcsó árakkal. Miközben sétáltunk le a Bahnhofstrasse Street, a karácsonyi nyalánkság megjelenik a polcokon vannak kötve sweep you off a lábad, de így az árat címkéket. Mall monopólium nem zárja legfelsőbb Zürichben, hanem igényes üzletek és butikok túlsúlyban vannak. Az egyik valószínűleg a botlás után üzletek teljesen szentelt speciális tételek, mint például gombok és régiségek.

Az ideális helyet keresni karácsonyi emléktárgyat és emlékek a bevásárlóközpontokban a Globus és Jelmoli. Az utca vezet Bürkliplatz a tó, ház előkelő ékszer üzletek, mint Bucherer, Beyer and Gübelin, nem szabad megfeledkezni a divat butikok és cipőboltban, mint a H & M, Ermenegildo Zegna and Bally. Visit Shopville, a metró-extravagánsságát shopping on Zurich Hauptbahnhof.

Ha Ön szívesen vásárol az exkluzív töm és a TRIM-bolt a régiség és ritka könyvek mellett a céh ház kivert Augustinergasse, vagy a keskeny utcák közötti Bahnhofstrasse és a Limmatquai. The Niederdorf kerület (tökéletes összeolvadást között csípő-butik és gyűjthető központok) Marktgasse and Strehlgasse is jó helyek rángatás hasonló tételek. De ha az árakat is túlzottnak tűnik, próbálja ki szerencséjét a Bolhapiac-on Helvetiaplatz Schipfe, vagy ahol lehet, hogy a sztrájk egy mesés megtakarítást is elérhetünk.

0 comments: