Évzáró Üzletek Rómában

Posted by Jiky at 10:58 AM

Saturday, November 14, 2009

Karácsony boltok Rómában is imádta a külön szépsége, hogy jön ki a város Charming építészet. Kivéve a lenyűgöző építészeti létre a Római is kínál az elkerülhetetlen élmény a karácsonyi bevásárlás. Karácsonyi karneválok nyújt részletes tájékoztatást karácsonyi áruházak Rómában.

Ferragamo remekel kizárólagos tervezője attires és tartozékok keverék jól az olasz stílus. Ez a világhírű butik Rómában funkciók kiváló minőségű termékek elérhető előkelő áron. Adjon magának egy üdvözlő szünetet a kisebb egyes üzletek és a föld fel a La Rinascente fészkelt a Róma szívében, hogy vizsgálja meg a kiválasztott gyűjtemények tökéletes szépség. Az áruházban is tarkított tetejére üzletek featuring férfi és női tervező ruháit, sőt a háztartások jó. Keresse a végtelennek tűnő fajta bor kapható Buccone, hogy segítse a saját a jobb ízű. Széles terjed a cukorkák és édességek vannak másik vonzereje a hely. Federico Buccellati egy csodálatos család-bevásárlás hely featuring arany és ezüst kézzel készített ékszerek. A bonyolult minták bevéséssel ékszerek emlékeztet a reneszánsz szépség ebben a mai trendi világban.

Róma antik boltok fészkelt a Via dei Coronari, Via Giulia, Via Margutta, a Via del Babuino és a Via del Pellegrino. Sok utcán a régi belváros tele van hagyományos római craftsshops: régi stílusú ácsok és szakértő restaurátorok még mindig megmaradt a Via dei Cappellari. Gyűjtése érdekében több információt Karácsony üzletek világszerte bejelentkezni a web-oldalunkat karácsonyi karneválok.

0 comments: