Christmas Üzletek Görögországban

Posted by Jiky at 11:58 AM

Monday, November 2, 2009

Ha azt tervezi tenni a karácsonyi bevásárlás a történelmi város görögország, itt van a karácsony karneválok információt nyújt Önnek a különböző területeken és a karácsonyi bevásárló üzletek Görögországban.

Ha Athén az első megállója a vásárlás Görögországban, itt lehet-hop körül üzletek, áruházak, egész nap alatt, különösen a karácsony, amikor az üzletek nyitva marad késő estig. Ermou Street valószínűleg a legjobb hely az athéni vadászni, a ruhák mind a férfiak és a nők.

Az utca bélelt tárolja a nemzetközi márkák és butikok is, a helyi tervező. Az egyik érdekes tény, hogy itt megtalálod az áruk is sokkal olcsóbb, mint a többi Európában. Görögország a legjobb hely ajándékot vásárolni a barátokkal és rokonokkal alatt karácsonykor. The Monastiraki Közép-Athén a legjobb hely, ahol keresni őket. -Tól flokati Szőnyeg to díszes, fából készült eszközök, van sokféle kézműves neked közül lehet választani. Ékszerek a másik nagy attrakciója a Görögországban. Városa Athén, különösen híres sorát boltok szakosodott arany és ezüst ékszerek a hagyományos ókori görög minták mellett a nagyon trendi divatot. Ellenőrzése során ki ékszereket, ne hagyd ki a Komboloi, vagy aggódik gyöngyök, melyek egyedülállóan Görögországban. Bundák a másik fő vonzereje a Görögországban. Vásárlás, Görögországban pedig hiányos nélkül a divatos bundák meg, amelyekhez a világszínvonalú prémeket a Nyugat-Macedónia. Üzleteket Emrou Street Athénban is van néhány olyan üzletek, amelyek specializálódtak szőrme áruk.

0 comments: