Christmas Tree Store

Posted by Jiky at 12:58 AM

Sunday, November 22, 2009

Karácsonyfa bolt ahol műfenyőfákat, előre-lit karácsonyfák, fehér karácsonyfák, kivilágított karácsonyfák és a pre-lit karácsonyfák jelennek meg az eladásra. Más, mint a gyűjtők treeing díszek, gyertyák, figural topiaries és a lámpákat is állított fa dekoráció.

Több elem jelenik meg egy standard karácsonyfa tárolni a következők:

Pre-lit műfenyőfákat - Január 2 láb sétány fák 40-láb kereskedelmi karácsonyfát van egy nagy választéka prémium karácsonyfák felfűzve with tarka pislákoló fények. Ott van a gyönyörű Cumberland Fir, Douglas Fir, Tiffany Fir, Sierra Fenyő és erdei méz. Sok a fa természetes hatású pinecones funkció és zöld-sereglettek tippeket. Ez együtt kombinációja egyértelmű és csiszolt mini lámpa azt a benyomást kelti az erdő borított friss hó esett. Különleges fák, mint a spirál fák, a fák és a labdát fejjel díszfák kiválóan alkalmas járdák, átjárók és szűk terek.

Fibre Optic Fák Száloptikai karácsonyfák, holografikus pálmafa karácsonyi fények és száloptikás fa hóember család néhány néhány dolog, száloptikás fa bemutatta a karácsonyfa boltban. Varázslatosan sugárzó, ezek fiber Optic Products örömére még a legsúlyosabb Scrooge.

Karácsonyi gyertya és Figurák Gyertyák, koszorúk, térdelve Santa Jézust a jászolban csak néhány gyönyörűen megtervezett ajándékokat. Douglas Fir karácsonyi koszorú és a pre megvilágított fehér vegyes fenyő karácsonyi koszorú igazán remek. Add a gyönyörű koszorú felett található köpeny vagy díszíteni your lépcső sínek előtti megvilágított Garland.

Karácsonyi fények Shop a téma és a hagyományos mini, jégcsap, net, csillogás, rizs-, mikro-és LED-tól karácsonyfa tárolni. Válasszon a különböző szép motívumok, mint a hópelyhek, csillagok, pálmafák, cukorka bot és több.

0 comments: