Évzáró Üzletek Fülöp-szigetek

Posted by Jiky at 4:58 PM

Thursday, November 12, 2009

Fülöp-szigetek hivatalosan ismert, mint a Köztársaság Fülöp-szigetek egyik összeolvadást a különböző kultúrák és annak gyökerei vezethetők vissza indiai, indonéz, kínai, spanyol és amerikai kultúra.

Karácsony üzletek Fülöp-szigetek az elegáns és jól tele során mindenkor az év Fülöp oka van kifaragva a rést már az arénában, mint a világ első számú turisztikai hotspot, hanem a dolgok egy kicsit különlegessé az ünnepek alatt, amikor több millió turista állományban partjain csak-hoz kap egy pillantás a karácsonyi ünnepség az ország.

Fülöp óta egyre több kozmopolita és Europeanized a nap legtöbb üzletek megpróbál lépést tartva az európai szabványoknak, és így jól rakott több európai áruk. Közepette, de ezt az egészet, azt is tudta őrizni egyéniségét és ez egy ritka látvány, találkoztam valakivel, aki nem tért vissza a sárkánnyal falra a Fülöp-szigeteken. Ha szeretnél reagálni a sziget nemzet Beck és hívás fej a Fülöp-szigetek ma.

Fülöp-szigetek a kiskereskedelmi láncok és a nagy cégek, akik szolgálnak mall fejlesztői futtatni a legtöbb bevásárlóközpontok. Az egyik ilyen példa ugyanez a Ayala Corporation, aki futtatja a Ayala bevásárlóközpontok. A többi versenyző a SM Prime Holdings, Robinson és hasonlók. Futnak láncok bevásárlóközpontok márkanév alatt. Sok száma, bevásárlóközpontok a rendelkezésére áll, akkor egy egész sorát lehet választani.

Néhány a legismertebb sétálóutca láncok a következők: --
SM Shoemart Quiapo (Sta. Cruz, Manila) SM Shoemart Cubao (Araneta Center, Cubao, Quezon City, Metro Manila) SM Shoemart Makati (Ayala Center, EDSA, Makati város, Metro Manila) SM Harrison Plaza (FB Harrison, Pasay város, Metro Manila) SM Shoemart Delgado (Cor. : Valeria - Delgado Sts. Iloilo City)

Más prominens szuper bevásárlóközpontok vannak Abenson, CVC Supermarket, Robinson Mall, Shangri-La Plaza, a Pódium, Greenbelt, Market! Piacon! csak hogy néhányat említsünk.Kisebb központokban vannak Park Square, Landmark, Metro pont és a lista megy végtelen.Kiskereskedelmi üzletek vannak bőven, és ha nem kellene körülnézni sok a dolog, amelyet választott. További részletek a karácsonyi Üzletek Fülöp-szigetek jelentkezzen be a karácsonyi karneválok.

0 comments: