Karácsony Üzletek Törökországból

Posted by Jiky at 4:58 PM

Thursday, November 19, 2009

Ha szeretné átélni az igazi keleti tapasztalatok bevásárlás, törökország kell a végső úticél. Itt a Karácsony karneválok szóló információkat a karácsonyi Üzletek Törökországban.

Vajon mit keres a nagyszerű és díszes szőnyegek és kilims, vagy ha van keresi az ékszereket tervez, amelynek nyúlik vissza, a neolit korban Anatóliában, Törökország ellát minden az Ön igényeit.

A legnépszerűbb bevásárlóközpont Törökországban Kapalicarsi is, amely szintén ismert a Grand Bazaar fedett Isztambul. Ahogy végigsétálunk a bevásárlóközpontban kapsz hogy egy tömbben szakosodott üzletek ezüst-, kerámia-Fazekas, metszet, amely figyelmezteti Önt az oszmán birodalom és festmények. A másik népszerű bevásárló törökországi Galleria Atakoy, Capitol and Akmerkez: Isztambul, Oázis Bodrum and Atakule Ankarában. Mindezekben ahopping bevásárlóközpontok találsz néhány legjobb és divatos butikok mellett a kézműves és ajándék üzletek, hol is vásárolhatnak különleges karácsonyi ajándék részére-a barátok és rokonok. A szőnyegek mellett a másik híres török ajándéktárgy hogy lehet kapni, mint jelképes karácsonyi ajándékok lesznek az úgynevezett török Kék Szem.

Ezek széles körben és olcsón elérhető a boltokban és az üzletekben az egész országot, mivel a közös meggyőződés, hogy az üveg kék szem hoz szerencsét és sikert Warding el a gonoszt. Ezek a rendelkezésre álló különböző formájú és méretű formában falikárpitok, neckpieces formáinak és más ékszerek. Azonban végül, de semmiképpen sem utolsósorban, soha ne hagyja ki a lehetőséget, hogy járjuk be a Spice Bazaar és az üzlet néhány gazdag és egzotikus fűszerekkel.

0 comments: